Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowi klubowicze?
Autor Wiadomość
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 21:34   

aha.. i jeszcze jedno pytanie.. kupic 601 czy 1.1? bo jakos sie nie moge zdecydowac.

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 21:59   

Jestem zwolennikiem 601:P więc będe Ci polecać 601... Poza tym Masz juz 1.1. Więc, żeby życie miało smaczek....raz 1.1 raz 601 ;)

macq
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 22:21   

cipa zaloz !!!!! bedzie mial 250 koni !!

mefisto666
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 23:26   

mam problem kupiłem trabanta i duzo czesci 1 zecz jaka mnie zaintrygowała to ze nie ma biegów ale kij szczegół sie dziure wytnie i bedzie oki

2 rzec jak lac paliwo ?? jak wlewu nie ma wrrrr.czy to az tak ekonomiczne auto

3 rzecz jak go kupiłem było duzo czesci w tym cały silnik i teraz pytanie do was który to własciwy ten z przodu czy ten z tyłu :)

pomocy załamany trabanciarz:)

Syl
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 17:15   

A ja chciałam zrobić sobie oryginalnego trabanta, ale jakoś nie mam pomysłu, więc może mi coś poradzicie? Tak w ogóle to chyba zacznę od malowania, ale nie wiem w końcu czy to zrobić pistoletem maszynowym, na kulki czy lakierniczym z Geanta podpiętym pod kompresor z lodówki? A może plakatówką i pędzelkiem?

A w ogóle to czym się różni jaskółka od wrony? i czy jak obetnę dach żeby zrobić kabrio, ale dziurę zasłonię folią malarską to będzie szczelny podczas deszczu?

A tak w ogóle to kto wy jesteście?

Gość
Wysłany: 2006-08-11, 21:00   

widze ze niektorzy nie zrozumieli "intencji" posta :D

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-08-14, 22:20   

A kto to w ogóle jest ten Trabant? Znacie go?

szkielu
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 10:20   

kupiłem było duzo czesci w tym cały silnik i teraz pytanie do was który to własciwy ten z przodu czy ten z tyłu
moze tak jak w citroenie 2CV masz naped na 4 koła.1 napedza przod drugi tył!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 21:15   

Znowu problem :-( Moja 601 nie chce jeździć na LPG. Szarpie, przerywa. Może to dlatego, że nie ma utwardzanych gniazd zaworowych? Proszę pomóżcie!

Gość
Wysłany: 2006-08-15, 21:40   

z tym LPG to nie smieszne bo w czechach mozna sobie zalozyc instalacje. A gniazda zaworowe juz mi sie troche "przejadly" :) To tak zeby troche pomarudzic :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-08-19, 13:33   

na giełde!

damian dziuszynski
Gość
Wysłany: 2006-09-23, 17:13   

trabantisz ist fantastisz 2 cylindry reszta plastisz

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 02:40   

tak sobie czytam i czytam i dochodze do wniosku ze nic sie na forum nie zmienilo :) chodzi mi o odpowiedzi nawiazujace do danego tematu (problemu).

arni-piotr d
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 20:13   

ee tam ja w mojim trabie 601 nie miałem żadnego problemu wyklupać blachy po stłuczce tylko czemu jak za każdym razem udezyłem młotkiem to mi sie to spowrotem odkrztałciło??? a i gdzie jest bagnet do sprawdzania oleju w silniku bo podejrzewam że ktoś mi rączke z niego urwał i nie umiem znalesc a jak dodaje gazu to mi sie na desce rozdzielczej dupny znak zapytania pokazuje hhmmmmm niewiećie co jest grane??

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 21:12   

potczepie sie pod temat to jaki lac ten olej bo ja serio nie wiem a mi pan na stacji powiedzial ze miksol ale ja nie wiem czy ten z orlena czy taki?? bo tam jakis mixol s pisze to to tamo??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi