Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
kupiłem 1971 - fabryka !!!
Autor Wiadomość
Kosma
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 01:02   

Przywieźliśmy go właśnie. Dzięki Magik i Arecki. Poniżej trab :)

trabant 1971

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 02:40   

znaczy trzeba szukac... jeszcze sie trafiają czasem rodzynki
gratulacje
chcialbym zeby na zlocie jakims wszystkie staruszki sie zjechaly oryginalne
pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 06:45   

ja bym go teraz obniżył, wsadził jakieś fajne zderzaki. Jakieś neonki pod spód. Fajnie by też wyglądał jak byś zrobił atrape z siatki. I pomyśl jeszcze o blasze ryflowanej w środku.

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 07:24   

mozna sie dowiedziec gdzie sie taki uchowal ? i za ile zmienil wlasciciela?

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 07:27   

a jakie to ma znaczenie. Jest i koniec. Z jamesem znaleźliśmy w takim albo i lepszym stanie szejsetke kombi :)

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 08:40   

Poprosu przepiękny trabim, ja bym go zostawił w pełnym oryginale bo taki jest najpięknieszy, a do tuningu to traby w gorszych stanach... ten jest poprostu przepiękny...

magik
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 09:26   

Kosma jezcze nie mogę opanować emocji. Jest piękny. Jak siedziałem w środku to miałem wrażenie że wyjeżdżam z fabryki z Zwickau w 71 roku. To jest po prostu cudo. A może to mało powiedziane. Co najlepsze nie trzeba nic przy nim robić oprócz smarowania. Wkońcu to tylko 20 tys przebiegu. Gratuluje stary.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 09:52   

Śliczny jest -powiedz tylko czy kupiłeś od jakiegos staruszka? Nie wiarygodne ,że uchowało sie cos takiego:-)

magik
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 10:26   

Trzeba zrobic zlocik "oryginal style"

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 10:37   

Do niedawna chodziłeś jak struty, ale jak widać cierpliwość jest opłacalna. Hmm...zazdrość przeze mnie przemawia;)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 12:07   

jak jest taki idealny to dlaczego przyjechał na lawecie ????

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 12:43   

Pochwal sie Kosma - Nowy Szczesliwy Wlascicielu co to byla za okazja i czy okazja.. zzera mnie zwykla ludzka ciekawosc ile trzeba wylozyc za takiego rodzynka
na allegro na ten przyklad widnieje teraz ogloszenie z trabantem z 87 roku który ma przebieg 128 km, a kosztuje 10 000 polskich zlotych, ja za swojedo dziadunia '67 dalem 350 zł ale wyglądem i stanem nieco odbiega od Twojego (chociaz blache ma idealną)
pozdrawiam Cie z lekka nutką zazdrosci

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 14:30   

przepiękny, najlepsze jest wnętrze. jak się pojawił na allegro to miałem go brać,ale potem przyszła troszkę starsza inwestycja i odpuściłem.tapicerki po prostu szok... gratulacje! hmmm, zlot oryginałów?? dobra pomysła...może na trabi-expo?

Kosma
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 18:55   

Witam wszystkich,

Szukałem tego samochodu tak około 4 lata. Zapłaciłem za niego 2 tysiace złotych. Młodość i całe życie spędził w Jarosławiu. Jestem 3 właścicielem, starszy pan który go sprzedawał kupił sobie corsę a trabantem "nie wypadało" mu jeździć bo ludzie się śmiali :). Trabant jest dziewiczy - nie widział ręki mechanika. Niestety ma nieoryginalny bak bo stary nie dał rady i zardzewiał :) (jak ktoś ma to chętnie kupię bak r. 1971 :)) Zamierzam go utrzymać w stanie fabrycznym i ewentualnie lekko go "dosłodzę" siatka, znaczek na atrape i stare kierunki :). Wartborgini - samochody o charakterze zabytkowym zwykle wozi się na lawecie, a w szczególności 350 km od domu i po kilkuletnim postoju. Taki zlocik oryginałów to fajny pomysł :))) Proroku nie wiem czy to okazja? :))) dla mnie to skarb i reszta jest milczeniem.

kilka dodatkowych fotek

ujecie z tylu
Przykładowy link
Przykładowy link

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-08-13, 19:25   

Coś pięknego !!!! Nic dodać nic ująć .

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi