Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[paliwo] ceny po 1 maja
Autor Wiadomość
Michal & Ela
Gość
Wysłany: 2004-05-03, 17:24   

Zapomnielismy dodac dosc istotna informacje - Trabikiem jechaly 3 osoby; samochodzik mial zaladowany caly bagaznik i troche srodek :)

nobel
Gość
Wysłany: 2004-05-03, 19:44   

ceny rosna , Gdask 3,86 i jak tu szalec po drogach :(

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-05-03, 22:28   

A ja dzisiaj o godzinie 18:00 centrum miasta Katowice ul. mikołowska stacja shell benzynka uniwersalna 95 za ..... 3.69 tak sie ucieszyłem z tego powodu że aż przelałem i zabrakło mi kasy hehe ale dopłaciłem plastykiem. Ciekawe jak długo te ceny sie utrzymają ale puki co takie są. Ale inne stacje w katosach mają srednio o 10 gr. więcej więc duże halo to znowu nie jest.

Radecki
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 09:35   

dzisiaj na woli w100licy 95-3,99. Nie ma to jak wycieczka na Pulawskom, tam zawsze o ok.30 gr taniej na prawie wszystkich stacjach i pewnie, no moze oprucz Geant'a i Auchan.Jak jest taniej niz najtaniej to trzeba do tego doliczyc jeszcze komplet swiec:(

Firestarter
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 09:49   

A kupował ktoś juz miksol po 1-wszym?? Z nim tez coś się zmieniło???

Zbyszek 601delux
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 13:01   

Ja ostatnio kupowałem paliwko na stacji przy Geancie- ale akurat była kontrola- panowie i panie w białych kitlach badali zupę nurzając w niej jakieś pływaki. Geant na bank dostał cynk o tej kontroli, bo wacha była suuuuper jak nigdy, trab śmigał jak szalony. Arek 353- dzięki za gazolinkę, fajna sprawa, ale w baku już wczoraj zrobiło się sucho, i musiałem zatankować za 3.99/l :-( ((

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 13:09   

ja sobie kupię (jak będzie kasa :D) MZ ETZ 250 i mam w lecie super jazdę ze spalaniem około 4 litrów na 100. A jak to zapieprza...
Trabik chyba zostanie na chłodne wieczory i na zloty ;)

POLECAM MZ to porządny DDR'owski sprzęt :)

Sebastian.P/Mak1
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 13:30   

Hihi dokładnie Voo Doo na Shell na ul.Mikołowskiej w Katowicach jest najtansza waha ja wczorej tankowałem po 3,69zł oczywiscie 95:)Ja mam nadzieje ze bedze teraz wieksza konkurencja na stacjach i moze to wprowadzi tansza wahe ale czy sie spełnia moje przeczucia nie wiem... a moze i bedzie odwrotnie OBY NIE!!!! Bo bedzie trzeba gazolinke sprowadzac:P

pozDDRawiam

guma_
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 13:43   

a napiszcie jak jest z super wynalaskami typu Vpower extra czy jakos tak sie nazywa ( na shellu) u mnie kosztuje 4,49 i co dziwne jak 95 rosla kilka razy to ta od dlurzszego czasu tyle kosztuje, czemu tak jest ze drozeja tylko te tansze paliwa ?? mixol przynajmniej u mnie bez zmian

majki601
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 13:54   

witam,
w wawie jest najtaniej na stacjach geant'a w jankach, a potem na ursynowie!95: 3,63-w tydzień wzrosła o 17gr:( a na neste na ursynowie jest pare groszy drożej i rżną na ilości-bagnet nie kłamie!
wacha wcale nie jest taka zła-w trasie do bełchatowa zweitakt wziął mi 5l/100km przy 80-100km/h!ale pamiętam jeszcze wachę po 2.99-jakieś pół roku temu!pozdrawiam

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 15:56   

Kurde z takim tempem to do września będzie wacha po 5 zł a wtedy sie chyba pochlastam. Co do mixolu to ogólnie ceny kształtuja sie w 10-12zł za litr ale oczywiscie nasza kapitalna stacja texaco miała za 8.50 i tu własnie go biore bo jest z orlena a chyba na orlenie nie przechrzcili nie?? No a mixol nie wygląda na otwierany. Hmm no po 1 jeszcze nie wiem ile wzrósł. Jedno jest pewno współczuje miastom liderom tj. tym gdzie juz próg 4 zł został przekroczony. Zaniedłygo autem to tylko w niedziele i jeszcze do 2500 obrotów zeby nie wypalić za dużo zupy heh. Panowie trzeba coś z tym zrobić. Jakiś chemik by sie przydał i będziemy sami sobie klupac paliwo bez posranej akcyzy. Myślcie bo nie starczy na naprawy a czymś jeździć trzeba

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 16:13   

Staszów - benzyna jeszcze wczoraj po 3,68, a dziś już 3,86 do 3,91.
Gaz - mało do rowu nie wjechałęm jak zobaczyłem - do 30 kwietnia 1,39 - 1,40, a od 1 maja 1,75!!

Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-05-05, 08:42   

Kostrzyn-Statoil-04,05,04
1,74

Starogard Gdański:1,61

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi