Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
OSTRZEŻENIE
Autor Wiadomość
Lokata
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 20:01   

PIŁEŚ NIE JEDŹ - bez dyskusji.
Po drugie przy 0,2 promila każdy ma inne reakcje, jeden myśli drugi nie. Ten co myśli po jednym piwie nawet po dwóch godzinach nie będzie prowadził auta.

blaz
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 20:44   

no i to byłyt świete słowa, jak ktos cokolwiek mysli to nawet po jednym piwku nie siadzie za kierownice w przeciagu conajmniej 1 dnia, obiadku, snu itd.

misza
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 23:28   

a prawda jest taka że większość lapanych z "tych nas tysięcy' to właśnie tacy co odczekali, wyspali się a taki "juch w orzełku na czapce" lapie gościa na 0.23
wirt.alkomacik to bania, jak zrobiłem dwa winka owocowe w '99 to miałem 1.5 pr a nie 4.25
dla uspr. dodam że przeprowadzałem wtedy auto po parkingu osiedlowym.
i przypominam sobie pr. w TV gdzie pan policjant przyznał panu redaktorowi, że po słabym jasnym0.5 i upłynięciu 90min można smiało wsiadać(stosuje).
a zdjęć nie oglądałem bo jeszcze rzygać mi się chce po tym co było zamieszczone z pół roku temu. (wtedy bez ostrzeżenia)Pa.

JaGaKi
Gość
Wysłany: 2006-07-29, 08:51   

Ja nawet za namową kolegów nie pije nigdy gdy jestem Trabikiem... Nie chce ryzykować utratą prawa jazdy, jak i utratą mojego zdrowia czy zdrowia kolegów....

NO i stratą mojego kochanego duroplasta :(

Syl
Gość
Wysłany: 2006-07-29, 19:30   

Chwalenie się tym jak to się ''na bani'' jechało uważam za ''poniżej wszelkiej krytyki''.

Jeżdżenie po paru głębszych też uważam za wyraz braku odpowiedzialności i godne najwyższego wyroku (ze zbieraniem psich qp włącznie).

Nie jeżdżę po alkoholu nie ze względu na policję i konsekwencje ''przyłapania'', ale z zasady. Na drodze odpowiadam za bezpieczeństwo nie tylko swoje, Trabanta i pasażerów, ale i wszystkich dookoła. Chcę móc również być w pełni sił i refleksu, aby móc zareagować, jak będzie jechał jakiś nieodpowiedzialny kretyn.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi