Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Co można sprzedać na giełdzie CT???
Autor Wiadomość
twe
Gość
Wysłany: 2006-07-13, 20:03   

7. A wypowiedź Kędziora opiera się na przypuszczeniach, bo nigdzie nie napisałem, że nie toleruję pisania nie na temat.:D

PS (żeby jednak było na temat) fakt, na giełdzie pojawiają sę ostatnimi czasy przedziwne rzeczy do sprzedania. Nie mówiąc już o spotach, czy zlotach, za kilka groszy możemy zakupić dokumenty do auta. I to mnie się już nie podoba.
pozdr.

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-07-13, 20:08   

Pół biedy jak się tobie nie podoba, gorzej, że władzy się nie podoba, a jeszcze gorzej, kiey się o tym dowie :/

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-07-13, 20:14   

Ja bym tam kupił papiery do 600. Już nie bądźcie tacy zgodni z prawem bo to szkodzi. Nie wierzę że nigdy nie przekroczyłeś prędkości lub nie wjechałeś na zakaz a to też się władzy nie podoba.

twe
Gość
Wysłany: 2006-07-13, 20:30   

Z tą to prędkością różnie bywa (nawet ostatnio mandat dostałem), ale mi chodzi o coś innego. Ostatnio poruszany był wątek o tym, jak dostać się do Traba i odpalić go bez kluczyków. Spotkał się z ogólnym oburzeniem. Nawet to rozumiem, bo nie każdemu trzeba zdradzać patenty na otwieranie samochodu. Ale czy ze sprzedażą dokumentów nie jest podobnie? Przecież można ukraść samochód, potem dokupić do niego dokumenty, przebić numery nadwozia i śmigać legalnie. Przy cenie Trabanta może nie jest to do końca opłacalne, ale już przy droższych bryczkach można się pokusić o taki manewr.
Także czasem trzeba się dłużej zastanowić na tym co się sprzedaje, bo w ten sposób możemy się w pewnym stopniu przyczynić do kradzieży.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-07-13, 22:43   

genialna mysl chyba ukradne samochod i kupie dokumenty. Że tez na to wczesniej nie wpadlem. Dzieki kochane forum :-p

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-07-14, 09:06   

:) Chyba żeby ukraść Traba Arka, kupić do niego dokumenty i na export :). Bo w polsce każdy zlociarz zna te najbardziej wypasione Trabanty.
A jeśli chodzi o Trabanta o wartości 500 zł - i to tylko dla konesera taką wartość przedstawia to przecież nikt nie będzie kombinował żeby go ukraść i jeszcze dokumenty lewe załatwiać.

Kosma
Gość
Wysłany: 2006-07-14, 20:28   

Heh,
wracajac do nie-tematu, tematu i wątków pobocznch :))) Wartborgini zapowiedział chyba koniec kariery? uff...a co do wypowiedzi jednych forumowiczów którzy zarzucają tym drugim brak trzymania się wątku i odwrotnie :))) to są wypowiedzi z cyklu: PRZEPRASZAM ALE JAKIE MA PAN ZDANIE, BO JA MAM PRZECIWNE :)))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi