|
Co można sprzedać na giełdzie CT??? |
| Autor |
Wiadomość |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2006-07-10, 22:10
|
|
|
np. : Sprzedam spot!! dzis poznan 15przy krzyzach
Ja proponuję coś innego, mam na zbyciu olej do muzgu. Troszkę przepracowany, ale nadal sprawny. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 06:25
|
|
|
| damski czy męski????? |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 07:19
|
|
|
LOL :E nie wiem co na ten temat myslec....ale chyba przegiecie :P
Ja proponuję coś innego, mam na zbyciu olej do muzgu. Troszkę przepracowany, ale nadal sprawny.
Ale mineralny czy syntetyczny? zebym sobie mozgu nie zatarl bo na mineralnym jezdze!!! |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 12:56
|
|
|
??? Co można sprzedać na giełdzie CT ???
Raczej NIC, bo 99% z Was liczy każdy grosz pięć razy i sprzedanie czegokolwiek za przyzwoitą cenę jest niemożliwe. A jak ktoś coś oddaje za bezcen to i tak się zastanawiacie miesiąc... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 14:55
|
|
|
| Jak się ma Wartburga to się ma szersze horyzonty, a nie jak te biedne i proste chłopaki od Trabantów, nie?? ;)) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 16:44
|
|
|
najlepsze ogloszenie jakie widzialem brzmialo:
KUPIE (...) DO TRABANTA UWAGA NIEAKTUALNE ALE NIE UMIEM SKASOWAC
lezalem na plecach |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 17:51
|
|
|
| Ja widzialem takie: przyjme alufelgi do opla 14" |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 20:57
|
|
|
Jak się ma Wartburga to się ma szersze horyzonty, a nie jak te biedne i proste chłopaki od Trabantów, nie?? ;))
jak zwykle moja wypowiedź została odebrana jako złośliwość...
sam parę razy chciałem sprzedać to i owo (może nie koniecznie na giełdzie CT, ale mniejsza z tym) do trabanta, bo mi zawadzają różne całkiem dobre rupiecie, ale jak zobaczyłem reakcje i pytania potencjalnych "kupców" to stwierdzam że lepiej na śmietnik wywalić niż cokolwiek oferować do sprzedaży z "dziedziny trabant i części"...
niestety... |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-07-11, 22:25
|
|
|
Twoja wypowiedź została potraktowana z przymróżeniem oka, a ty zaczepisty jesteś i potraktowałeś zbyt poważnie uwagę.
Co do reszty to chyba masz rację. Ale i do Wartburga i do Trabnta nie da się za normalne pieniądze posprzedawać części. W zasadzie to szkoda na tą "sprzedaż" czasu tracić :) Czasami coś wystawię na allegro ale raczej za symboliczne ceny uda mi się sprzedać. |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2006-07-12, 13:09
|
|
|
99% z Was liczy każdy grosz pięć razy i sprzedanie czegokolwiek za przyzwoitą cenę jest niemożliwe.
A co takiego próbowałeś sprzedać za "przyzwoitą" cenę?
A jaka jest definicja "przyzwoitości"?
A czy ta definicja nie zmieni sie przypadkiem jak bedziesz kupującym?
A jak ktoś coś oddaje za bezcen to i tak się zastanawiacie miesiąc...
A gdzie jest napisane że trzeba zastanawiać sie 1 czy 2 dni a nie miesiąc?
koniec moich wypowiedzi na forum CT. Jak ktoś coś chce to pisać na maila wartborgini@buziaczek.pl
A może zaczniesz dotrzymywać słowa? i przestaniesz sie wypowiadać? lub przynajmniej zmień ta sygnaturke
żegnam... Czasem było miło...
czasem?
hmmm.... mozliwe |
|
|
|
 |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2006-07-13, 12:26
|
|
|
| Tia. Wartborgini ma zawsze elektryzujące wypowiedzi z założeniem prawdy bezwzględnej. Najśmieszniejsze jest to że pomimo swojej wrodzonej wyższości nad właścicielami Trabantów, jego nick wyraźnie zdradza pewien motoryzacyjny kompleks. Co więcej, jego wypowiedzi zawsze zmieniają główny wątek tematu, czego jako "stary wyjadacz" robić nie powinien. |
|
|
|
 |
twe
Gość
|
Wysłany: 2006-07-13, 14:09
|
|
|
Co więcej, jego wypowiedzi zawsze zmieniają główny wątek tematu, czego jako "stary wyjadacz" robić nie powinien.
A Twoja wypowiedź to niby jest na temat?
pozdr. |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-07-13, 16:42
|
|
|
| macie problemy..heh |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-07-13, 17:30
|
|
|
A Twoja wypowiedź to niby jest na temat?
pozdr.
a ta jest na temat ?? :D |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-07-13, 17:34
|
|
|
| mamy tu doczynienia z typowym paradoksem. TWE opieprza Maćka że pisze posty niena tepat ale tym samym TWE piszę posta nie na temat, chociaż sam tego nie toleruje. Ja podsumowując dyskusję piszę też nie na temat i tu jest kolejny paradoks, gdyż nie zgadzam się z twe, a chcąc to wyrazić piszę posta również nie na temat. Podsumowując mój lekki wywód wniosek nasuaw sie sam - Nie pierdolcie głupot. To że wartbordżini prowadzi dywersję na forum CT to jego sprawa. Jak to mówią najwięcej ma do powiedzenia najgłupszy. pozdro |
|
|
|
 |
|
|