|
niecodzienny widok "NIEMIECKI TRABI" |
| Autor |
Wiadomość |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 22:02
|
|
|
Ano panowie leciałem sobie dzisiaj trabem z towarem Przeleciał mi trabi z na przeciwka , 601 sedanik w kolorze gaciowym
Generalnie byłem zajęty grzebaniem przy radiu (płytke zmieniałem :P) ale rzuciła mi się w oczy podniesiona ręka kierownika traba
Lukam szybko na traba we wstecznym lusterku ‘ patrze i niedowierzam
Trabi ma niemieckie blachy – nie białe tylko niemieckie :P
Heh rzadkość w naszych stronach ,
Specjalnie się odwróciłem co by sprawdzić czy nie mam omamów :)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2006-06-14, 23:00
|
|
|
| ja mieszkam w niemczech i tam tez to jest juz zadkosc zeby zwej takta zobaczyc widze max 2 na tydzien a duzo tam jeszdze no 5 widuje w tygodniu ale 1.1 |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 00:06
|
|
|
Ja ostatni raz u siebie widziałem traba z niemiecką rejstracją w roku 90 lata świetlne temu gdybym spotkał takiego trabika teraz u siebie to tak samo oglądałbym się kilka razy czy aby na pewno ma niemieckie blachy
-------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
------------------------------------- |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 08:01
|
|
|
w zeszłym roku jechałam przez Niemcy w okolicach Cottbus, ale nie autostradą tylko normalną drogą ( he he , normalną :) bo dla mnie , córki polskich szos, autostrada to wybryk natury ) i jechała sobie błękitnym, takim jak mój, sedanikiem 601, taka starsza pani, a trabancik był cudny i idealny :) piękny widok :)
A tez w zeszłym roku w Elblągu przez dwa dni parkował w centrum Trab ze Szwajcarii :) cały w środku obwieszony różnymi trabantowymi gadżetami i pamiątkami. :) |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 12:27
|
|
|
Hey!
Pół roku temu jadąc po samochód w okolicach Gryfina (zachodniopomorskie) spotkałem groszkowego 2takta na niemieckich blachach. A ostatnio na krajowej dwójce w okolicach Nowe Tomysla też gaciowy smigał. Pozdro |
|
|
|
 |
MK
Gość
|
Wysłany: 2006-06-15, 14:29
|
|
|
| He,szczerze powiedziawszy,czętszy widok to maluch na niemieckich blachach niż trabant :) Będąc parę razy w Niemcach nie widziałem ani jednego Trabiego,za to maluchy ze 4...I to 2 w jednym mieście :) |
|
|
|
 |
Kornel
Gość
|
Wysłany: 2006-06-17, 08:41
|
|
|
| No ja niedawno jechalem przez Tarnowskie Góry i bardzo sie ucieszylem jak zobaczylem gaciowe 601 kombi na niemieckich blachach z dwójka mlodych ludzi na pokladzie :) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-06-17, 13:54
|
|
|
| wielki mi co. Ja codziennie widze niemieckiego traba, wystarcyz ze spojrze przez okno ;) no bo... widzal ktos kiedys innego traba niz made in ddr? ;) |
|
|
|
 |
piotrek88
Gość
|
Wysłany: 2006-06-18, 21:00
|
|
|
| jestem z Poznania i często widuje traby średnio pięc razy w tyg:D głównie 1.1 |
|
|
|
 |
|
|