Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebne trabanty do kampanii reklamowej
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 10:12   

Bo niestety "ludzie" za bardzo lubia kombinowac, szkoda ze Brzydal nie mial czasu zajac sie sprawa, albo jej komus przekazac i zrobila sie wolna amerykanka. Grozilo juz tym zeby taki projekt nas ominal.

Innym zagrozeniem jest to ze zglaszaja sie ludzie malo komu znani, nie podadza telefonu, a na e-mail nie odpowiadaja, a potem jeszcze sie okaze ze nie podstawia samochodu tam gdzie trzeba i wtedy wizerunek wszystkich Trabanciarzy na tym ucierpi.

Dalej jestem pod wrazeniem ze nie udalo sie na poczatku znalezc chetnych w paru miastach...

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 12:58   

ale z was dupy. z checia bym oddal traba ale potrzebny mi na wyjazd do Zwickau, zreszta juz w lodzi jest chetny i to chyba bartek, ktory jedzie ze mna do Zwickau. Ale jesli chodzi o kwote to jestescie dupy jesli zejdziecie do 600zl. Jak nie chce dac 1000 to kij jej w oko i niech sobe innych frajerow poszuka, moze u maluchowcow. Nie umiecie sie targowac czy co? Twardym trza byc. Jak wystawicie za 600zl to ja jade do was i kupuje wasze auta bo skoro takie miękkie z was chopaki to uda mi sie od was kupic traby po malej cenie takiej jaka sobie wymysle! Halo ludzie w koncu to jest samochod wasz ukochany a nie zlom z przypadku. trzeba cenic to co sie ma!
Koniec wywyodu.

Igor sq1fyi
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 16:30   

hehehe....po tych Waszych wypowiedziach przynajmniej wiem, że nie jestem sai i nikt mi nie powie "ten też wymiękł..."
troszkę lepiej się czuje bo myslałem, że się zfrajerowałem podając 1000 zł.
Pozdrawiam

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 20:11   

jelenia gora juz zajeta
jutro kupujemy 601
inwestycja musi byc
bedzie wstepny budzet na Trabi-Expo :-)

a trabmen z czestochowy... to moglby jakis inny kontakt podawac oprocz e-maila, na ktory nie odpowiada!

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 21:21   

Tak, w Łodzi jest zgłoszony mój, ale ponoć przede mną już ktoś jest w kolejce. A jeśli dojdzie co do czego, to ja poniżej 1000 nie schodzę. Mam na głowie nemont auta, na który juz się zapożyczam, więc muszę z czegoś spłacić.
Tak czy inaczej udanych umów Panowie!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 12:36   

Ciesze sie ze moglem pomoc. Mam nadzieje ze sie wszystko uda.

Dzieki za pomoc - mam nadzieje ze dalej bede w dobrym humorze...

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 13:20   

Poznan takze juz dawno obstawiony, ale co najsmieszniejsze, w Poznaniu nie bedzie satal tylko w... Zielonej Gorze! Troche jest kilometrow, ale podobna oddaja za dojazd. Powiedzalem pani Dorocie, ze 1000 zł, bejmy by sie przydaly, ale solidarnie nie zejde z tej ceny, trzeba byc twardym, a nie mientkim :D

pozdro
Lord

bRq
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 16:39   

jak bedziesz jechac do ZG to daj znac :) zalatwimy eskorte :D

moj numer 500 119 569

Dawid Szejn
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 16:46   

Myśle ze kto uczestniczył w kampani swoim trabanem powinnien przelac jakis procent finasowy na rzecz klubu cartoontrabant.Taka jest moja opinia.

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 18:19   

Moze ja za mało sierpliwy jestem?
A może nie mam smykałki organizacyjnej?

Ale nie jednak nie.... najbardziej denerwują mnie sytuacje kiedy musze nadstawiać dupy za innych...

POWODZENIA chłopaki raz jeszcze....
Obiecuję, że o każdej intrydze dam znać...

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-06-09, 01:00   

Masz jak w banku, ze sie zglosze jak wszystko sie uda, nie wierze zreszta , ze dojade bez awarii :D

pozdro
Lord

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-06-12, 07:23   

W Krakowie w Tesco juz jest: czerwony Trab z vikingiem na masce (z Czestochowy)!

JaJer
Gość
Wysłany: 2006-06-12, 10:17   

To teraz JA :)
Czy osoby oddające w najem dokładnie przeczytały umowę? Czy się z nią w pełni zgadzają?
Zadaję pytania bo też dostałem propozycję wystawienia swojego auta, poprosiłem o warunki umowy i je dostałem, ale wydaje mi się że tak napisana umowa jest bardzo nieprzyjazna dla właściciela auta. Najemca wszysko zrzuca na wynajmującego, czyli właściciela auta.
Podczas poprzedniej słynnej akcji reklamowej też była umowa i też wywalczyłem lepsze warunki, ale większość bała się że nie załapią się na akcę i potem narzekali że im lakier schodz razem z folią.

POCZYTAJCIE!!!! Ludzie umowę!!! zastanówcie się czy wszystkie punkty wam odpowiadają?
Jak dla mnie, nie wygląda to zbyt różowo!!! (w całoości obciąża właściciela auta)
Nie mam teraz stałego dostępu do netu, ale jestem pod tel. 888-342-777 i chętnie porozmawiam z zainteresowanymi.
Mam nadzieję że cenicie siebie i swoje auta.

Pozdrawiam.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-06-12, 12:39   

FOT. _1_
FOT. _2_
FOT. _3_
FOT. _4_
FOT. _5_
FOT. _6_
FOT. _7_

Ogon
Gość
Wysłany: 2006-06-12, 13:16   

Ja mam omamy, czy mialy byc tylko 601?
Czekam na kontakt od pani doroty, zobaczymy czy przekaze jakas konkretna tresc dotyczaca reklamy.

pozdro
Lord

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi