Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebne trabanty do kampanii reklamowej
Autor Wiadomość
brzydal
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 12:30   

Witam zwróciła sie do mnie PAni z pewnego wydawnictwa, która chce do swojej kampani reklamowej zaangażować kilka naszych samochodów.
Bedzie potrzeba wynajecia 10 Trabików (tylko cfajtakty) w nastepujących miastach:
Jelenia Góra
Zielona Góra
Kraków
Rzeszów
Częstochowa
Łódź
Warszawa x 2
Poznań
Stargard Szczeciński
Będą tam stały w hipermarkecie pod dachem i pilnowane przez okolo 30 dni
poczatek akcji w pierwszej polowie czerwca.
Bedzie też okazja na sprzedaż samochodu bo Pani jeden chce przeznaczyć na nagrodę główną w konkursie.
Wymagania: sprawny, cfajtakt, w miare zadbany.

Już odpowiadam na pytanie dotyczace wynagrodzenia:

Pani zadaje to samo pytanie wiec nie chce jej przestraszyc i w związku z tym mam nastepujaca propozycje: Jesli np w łodzi jest ktos kto odda swoj samochód na ten miesiąc za 800 PLN i ktoś kto odda za 200 to jaest jasne kogo Pani wybierze.
W zwiazku z powyższym oglaszam "licytację w dół" a osoby z wymienionych miast prosze o kontakt telefoniczny lub SMS 605 417 016.

Jeszcze jedno: traby beda musiały zostac oklejone zajmie sie tym firma z Łodzi najprawdopodobniej trzeba bedzie do niej dojechac - oczywiscie zwrot kosztów

REASUMUJĄC:
czekam na zgłoszenia chetnych i na kogos kto chce sprzedac samochod.

I najważniejsze: jak cos nie wypali to proszę nie miec do mnie pretensji!!! ja tego nie wymyśliłem

macq
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 14:26   

OO, w tesco w rzeszowie bedzie trab stal? :0 No, rzeszowiacy do roboty :] Dawac ktorys traba! Ja jakbym mial traba a nie "traba" tobym dal, narazie wyglada jak po wybuchu bomby atomowej heheh

Ally
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 15:03   

Hmm ciekawa propozycja popytam sie u mnie, czy ktos byłby w stanie sie rozstac z trabikiem(to bedzie ciezkie), chyba ze ktos bedzie mial dwa, albo nie bedzie go zbytnio uzywal.

P.s. co masz na mysli poprzez "cfajtakt"??
I podaj jakies naprowadzenie jaki to hipermarket, i z czym jest zwiazana taka kampania. oczywiscie jesli masz mozliwosc

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 15:10   

cfajtakt - dwusuw

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 15:32   

A to ma być po jednym Trabancie z miasta czy 10 w ogóle? I nurtuje mnie jedno:
Jeśli ktoś zaoferuje sie za 200, a dziesiąty z najtańszych za 700, to dostaną tyle ile proponowali czy każdemu tyle samo wedle jakijś średniej? Byłoby ciut niesprawiedliwe, żeby jeden stał za 200 a inny za 700. Powinnyśmy zawiązac jakies porozumienie. Ogólnopolskie Porozumienie Zwei-taktów z Zwicau :)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 16:48   

A to ma być po jednym Trabancie z miasta czy 10 w ogóle?

Przeciez to na jednio wychodzi - to co napisales ;))

Przy Warszawie jest x2 wiec razem 10.

Alan
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 20:30   

...traby beda musiały zostac oklejone...

No tak się domyślałem, czyli powiedzmy te 800zł pójdzie w jasną cholerę na lakierowanie, bo tego gówna naklejonego to nie da się tak łatwo ściągnąć. Zobaczcie na Trabanty które brały udział w reklanie HEYA - obraz nędzy i rozpaczy, ryczeć się chce na widok tak zniszczonego lakieru :-(
Jednym słowem - kto chce zniszczyć sobie Trabcia, niech odda go w łapy szaleńców-oklejaczy.

...Będą tam stały w hipermarkecie pod dachem i pilnowane przez okolo 30 dni (...) Wymagania: sprawny...

Po co sprawny jak będzie stać pod dachem? Jeszcze zaczną nim ujeżdżać po placu dla jaj. Coś mi tu śmierdzi... Ja bym swojego za ChRL nie oddał w obce łapy; ale mam 1.1 więc problem z głowy :-)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-05-10, 21:16   

200 zl za miesiac, wychodzi diabelsko skromnie 6,66 za dzien.
800 zl za miesiac, wychodzi 26,66 za dzien...

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 07:56   

Ja p%#@*^$ę!!!!
widziałem ze tak bedzie... cale stado marudzacych!
Odpowiadam na pytania:
ALLY:TESCO to hipermarkety w których bęa stały samochody napisałem to w pierwszym poście
BARTEK ZAWADZKI: Każdy dostanie tyle ile zaproponuje nie bedzie żadnej średniej. Może za 1000 bedziesz najtańszy a moze za 200 bedziesz 3 w kolejce. Jak podasz za wysoką cene to nie załapiesz sie a jak za niską to kase dostaniesz ale tyle na ile sie zgodzileś.
To chyba jasne wyobraż sobie sklep z piwem w jednym piwko kosztuje 2 PLN a w drugim 5 PLN gdzie kupisz? a spotkałeś sie kiedys z sytuacja żeby sprzedawca pytał ile chcesz łaskawie zapłacic za towar? wystawiasz cene i klient to bierze lub nie!
ALAN:Po co sprawny jak będzie stać pod dachem? Jeszcze zaczną nim ujeżdżać po placu dla jaj
Hmm... sprawny tzn z przeglądem i OC bo jak inaczej chcesz go tam postawić?
A widziałeś kiedys samochody stojace w marketach? a widziałeś zeby ktos nimi po placu śmigał

LUDZIE PANOWIE KOLEDZY BRACIA:
Prosze o kapeńkje powagi jak ktos ma ochote na pare złotóweczek to kontaktujcie sie ze mna a jak nie to po co tracic czes na pisanie bzdurek?
i jeszcze jedno: pomyślcie jak wygladamy w oczach innych - bo to forum jest ogolnodostepne - znów syf zadyma i zamieszki zamiast konstruktywnego myslenia

picia353
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 10:08   

Jezeli moze być 353 to ja swojego postawie, tylko prosze przyblizyć terminy:)

Acha czy moze być jeszcze z xenonem i na alu :) jak tak to stawiam swojego w Rzeszowie

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 11:59   

Oicia: i właśnie o to chodzi wyslij mi jeszcze sms ile sobie za to zechcesz zaspiewac i masz klepniete

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 13:34   

a może do lublina potrzebujecie :]

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 13:55   

Wymieniłem wszystkie miejscowości w których akcja ma sie odbywać nie ma tam LUBLINA
nie ma tez Zakopanego Grotnik Pacanowa ani Moskwy nie ma Londynu ani Łomży czy mam dalej pisac jakich miast jeszcze kampania nie uwzglednia?
Czy nie prościej jest przeczytac te, które wymieniłem?
W tych i TYLKO w tych miastach sa potrzebne trabanty ale nie stoi nic na przeszkodzie zebys drogi Kędziorze postawił swój samochod w Warszawie czy Łodzi
ale nie w LUBLINIE
i jeszcze na zakończenie dodam:
W LUBLINIE nie potrzebny jest tabant

PS.
W lublinie nie potrezbny jest trabant

I dla pewności jeszcze raz: W LUBLINIE NIE!!!!

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 15:32   

hahaha. No taki żarcik, przecież umiem czytać. Po co taki bulwers z przytupem.

brzydal
Gość
Wysłany: 2006-05-11, 21:59   

oj to sie w Rzeszowie licytacja pewnie zacznie?
A w Lublinie nadal nie potrzeba trabanta!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi