|
600tka kombi od uratowania ! |
| Autor |
Wiadomość |
Iluminati
Gość
|
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 22:05
|
|
|
| To ja ostudzę zapał wszystkich. Sam sobie ostrzyłem na nią ząbki ale jest podobno nei na sprzedaż. Było o tym tutaj |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-04-22, 22:57
|
|
|
| ale i tak jest fajna. oryginalny lakier...ale roboty z nią będzie OGROM!!! 10-15 tyś na remont to jest minimum... o ile wiele rzeczy zrobisz sam... |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 15:05
|
|
|
| A czemu nie na sprzedaż? Bo nie umiem znaleźć w tym linku... |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 19:43
|
|
|
| Z pewnego źródła wiem, że facet poniżej 5 tys zł nie chce zejść:/ A już dosyc długo tam stoi i sporo osób o niego pytało:( Gość mówi, że albo dostanie te pieniądze, albo samochód może sobie w ziemie wrosnąć:((( |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 19:55
|
|
|
| W Krakowie to juz podobna wrosla w ogrodek - nie ma rozmowy z wlascicielem :( |
|
|
|
 |
Ogon
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 21:29
|
|
|
I takich ludzi nie rozumiem, inne osoby chca odratowac stara motoryzacje, zadbac o piekny wyglad i sprawnosc tych samochodow (jak takze i innych), a jakies Barany sie stawiaja... doslownie zenada :/. Ja jestem w poszukiwaniu 600 po poznanskich parkingach, kiedys ja tam widzialem, teraz robie grube kilometry zeby odnalezc ja ponownie i wziasc ze soba (Jak wlasciciel nie bedzie chcial sprzedac, to sama do mnie przyjdzie ;)). Nie wie moze ktos gdzie na Ratajach stoi wlasnie seledynowa 600setka? Prosil bym i wszelka pomoc.
pozdro
Lord |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 21:37
|
|
|
Potwierdzam..bylem..z nascie razy
5 tys zl... ostatnio jak przepychali to potukli tylna lampe i oswietlenie tablicy... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-04-23, 22:23
|
|
|
Ech słów brakuje A moze by tak wspólny łódzki zorganizowany napad na ten szrocik i uratowanie autek, a reszte podpalimy hehe |
|
|
|
 |
Iluminati
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 10:58
|
|
|
| wielka szkoda :( nie kumam takich ludzi, jestem wielkim fanem fiata i np zastavka 750 wrosla juz u jednego mechanika w podworko :( blacha taka ze palcem dotkniesz i wchodzi do srodka (naprawde) a facet chce pare tys, ten samochod do niczego sie juz nie nadaje ehh. Mialem 600tke, wiedzialem ze nie zapewnie Jej nalezytego szacunku ( nie odrestauruje w najblizszym czasie) poszla wiadomo do kogo - u Niego ma zasluzona emeryture ( druga mlodosc ?) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 18:16
|
|
|
| heh... w rezultacie ta szejsetka od ciebie trafi chyba do mnie :) Ale nic złego sięjej nie stanie. |
|
|
|
 |
Benek
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 18:54
|
|
|
| tez pytałem,ale cena mine ZABIĆ chciała :( |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 22:10
|
|
|
| Ja tez jestem zadowolony ze tamta szejsetka trafila wiadomo do kogo..:) Bo tez juz cos na tym zyskalem..) |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 18:15
|
|
|
| Fajna fajna bardzo dużo orginalnych detali co juz tylko szukac za świecą,ale cena zaporowa a ludzie myslą że to wielki zabytek i kupe kasy wołaja no ale autko mi sie podoba.A niewiecie czy nie chcą sie zamienic oddam im swoja fieste ????????? |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 22:05
|
|
|
w warszawie jest taki szrot, gdzie stoja 3, czy 4 syreny 105, jedna 104, i jeden laminat (!!!). oprocz tego dziobaki, chyba jakies volvo. wlasciciel, skurwysyn- jedne slowo, ktorym mozna go opisac." nie sprzedam, bede robic ?itp. a jak wpadlo do niego tvp3, to twierdzil, ze syrene laminat trzeba ratowac, bo prawdopodbnie to jest jedna z 4. wyprodukowanych. a nadal stoi na dachu budynku na szrocie ;/
brak slow |
|
|
|
 |
|
|