Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokrowce do Trabanta
Autor Wiadomość
Damian drazk
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 14:38   

Witam wszystkich użytkowników tego forum :)
Od dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Trabanta 601.
Jest z nim trochę zabawy bo nie był zbytnio zadbany.
W tym temacie chciał bym zapytać czy istnieje coś takiego jak pokrowce na fotele do trabanta?
Jeżeli tak bardzo proszę o podanie namiarów, gdyż w sieci nic ciekawego nie znalazłem poza obszyciem na wymiar co się wiąże z dość sporymi kosztami,a póki co moje zasoby pozwalają mi jak to się mówi na "warunki studenckie"
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam

magik
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 18:12   

zleć babci, będą najfajniejsze i najtańsze :)

Damian drazk
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 18:32   

Trzeba mieć najpierw taką babcie która by miała chęć tyle szyć :)
Pytam poważnie, bo naprawdę w sieci nic o tym nie ma, a może ktoś sie spotkał z tym

Qba
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 19:01   

Ale po co Ci taki pokrowiec? Nie masz w ogóle tapicerki czy chcesz żeby ładnie wyglądało? Bo ja też jak kupiłem trabanta, to wyposażyłem się w filtr powietrza za 9.99, narożniki zderzaków za 14.99 i tym podobne rzeczy, bo "był trochę zaniedbany". Po czym jak trochę pojeździłem to okazało się, że całe auto jest do remontu; trzeba zrobić hamulce, silnik, zawieszenie i przede wszystkim blacharkę... Więc jeśli dysponujesz funduszem studenckim to proponuję zająć się na początek najważniejszymi sprawami :)
A pokrowce w miarę pasujące do chyba można niedrogo znaleźć w jakimś tesco

Damian drazk
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 19:52   

No samochodzik kupiłem od znajomego także mniej więcej wiem co jest tam do zrobienia. Nie zamierzam nim jeździć na co dzień. Na fotelach nie mam wgl. poszycia zdarte jest do gąbki miejscami, wygląda to tragicznie dlatego potrzebne mi są pokrowce.
Zobacze po marketach czy coś da rade dopasować ale obawiam się że wszystko przedłuży się w czasie ze względu braku pomieszczenia gdzie mógł bym remontować trabika, a na dworze robić cokolwiek teraz jest za zimno
A więc zobaczymy jak to będzie wyglądać

Pietrek "ELV15&a
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 23:23   

Ja mam bardzo ładne (jak na mój gust) pokrowce z polaru. Niestety nie potrafię ci powiedzieć czy są kupione w jakimś sklepie czy uszyte przez czyjąś babcie, bo były już założone jak Trabanta kupowałem.

Qba -> Nie wiem czy to cię pocieszy, ale mam ten sam problem.

RAV
Gość
Wysłany: 2010-12-20, 00:01   

Kegel-Błażusiak robi uniwersalne...Nie wiem jaki teraz koszt bo dawno kupowałem.Jak pamiętam rozmiar 2 idealnie pasuje do trabiego.Wada taka,że się mechacą.W Krk ma gościa który szyje na wymiar z dobrych materiałów za ok 100 zł za całe auto.Jest dobry.Wybierasz kolory i zestawienia materiałów.Jest o niebo lepszy od produktów marketowych ale droższy.

Damian drazk
Gość
Wysłany: 2010-12-20, 17:24   

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Teraz wiem gdzie szukać tych pokrowców.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi