Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] 24 maja o 12.00 trąbimy przeciwko cenom paliw
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 10:21   

Dziś Polska trąbi przeciwko cenom paliw

Przyłączmy się do protestu taksówkarzy przeciwko horrendalnym cenom paliw - benzyny i gazu.

Dziś (poniedzialek, 24 maja) w samo południe trąbieniem klaksonów protestujemy przeciwko skandalicznym cenom benzyny. Musimy działać solidarnie. Jeśli zatrąbi cała Polska, jest szansa, że usłyszy nas wreszcie rząd.

W proteście biorą udział najbardziej znane osoby - aktorzy, dziennikarze, wybitni ekonomiści, szefowie korporacji taksówkowych i firm, wielu polityków. Wszyscy oni rozumieją, że zdzieranie z podatników kolejnych pieniędzy w sytuacji, gdy ropa na światowych rynkach bije cenowe rekordy, jest skandalem.

Pamiętajmy, że podwyżki cen paliwa dotykają wszystkich - nie tylko tych, którzy na co dzień jeżdżą samochodami.

Pamiętajcie - punkt 12.00 naciskamy klaksony!

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 11:37   

juz chyba nieaktualne...

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 11:48   

A może by tak jeszcze obtrąbić fatalną pogodę ??? :)))
To skandal, aby w maju były tak niskie temperatury,w nocy są nawet przymrozki !!!

W domu mam zimno jak w psiarni i cały czas dogrzewam sie włączając kuchenke gazową!

Dodatkowo zamiast chłodzić sie piwkiem, musze robić grzańce i znowu licznik gazowy wariuje!

Domagam sie obnizenia VAT-u i wszelkich innych akcyz jakie rząd perfidnie nałozył na nośniki ciepła !!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Maciek Chybiński
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 12:36   

Kurcze trzeba bylo wczesniej pisac to bym sobie potrabil :D

guma_
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 15:28   

no wzszytsko git gdybym tylko wiedzial to wczoraj to bym potrabil, a defakto caly dzie za kolkiem i nic nie slyszalem DDR

Bart
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 15:57   

dzisiaj trabilem :))) ale ok 14 i nie na znak protestu tylko na jakas babe co mi droge zajechala!!!
Moze 1 czerwca potrabimy ??

Maciek Chybiński
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 17:03   

Ja bym pod szkola potrabil :D nawet niecaly kilometr od niej jest stacja benzynowa moze by uslyszeli :D

robak
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 21:54   

huh... mala szansa ze cos zrobia. w pl sie przyjelo ze jak cos nie gra to protest. rzad sie znieczulil na to.

a ja i tak klakson mam taki ze zeby go uslyszec to musze okno otworzyc ;]

Muerto
Gość
Wysłany: 2004-05-24, 22:00   

Moge trąbić cała dobe każdego dnia przeciwok tym gł..bom z rządu. To co my mamy u nas w kraju to małpi gaj a nie rząd=] Obalmy rząd tlaksonami bo w tym tkwi problem.

Bart
Gość
Wysłany: 2004-05-25, 09:39   

hee... a moze bedziemy trabic 24h/dobe i 7 dni w tygodniu jak tylko bedziemy przejezdzac obok stacji paliw ??

blaz
Gość
Wysłany: 2004-05-25, 17:17   

podobno śmieją sie w Brukseli z naszego rzadu ze ciągle zbieramy na coś (znaczy sie rzad zbiera) kase od biednych ludzi a i tak nie ma tych pieniędzy bo dziwnie ciągle "rozpływają" sie w powietrzu.. a równie dziwnie po takich kolejnych opLatach czy podatkach przybywa w szybkim tępie pieniązków naszym kochanym ministrom na kątach w bankach... też dziwne nie?.. szkoda klaksonu na sk....ów

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi