Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] Metallica a Trabanty
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-05-31, 11:05   

Wybiera się ktoś na 'tallicę Trabantem? Ja zamierzałem, ale mi wydech odleciał i trochę ciężko jechać, po za tym bez radyjka smutno... Może nastepnym razem? A zreszta bałbym się, że mi się duroplast przytopi od tego łomotu co się niezły szykuje :))))))

Pozdro

PS. Trzymajta qciuqi za moją kondychę - nie dość że jej nie mam, to jeszcze mam wczesne stadium zapalenia oskrzeli... Raz się żyje!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-06-01, 01:18   

Tylko jeden widziałem pod stadionem - jasne kombi z czarną rejestracją KB.....
Pozdrawiam

PS. O Metallice można picać i mówić różne rzeczy, ale po tym co zrobili na stadionie chorzowskim wielki respekt dla tych starszych panów...

robak
Gość
Wysłany: 2004-06-01, 22:57   

a co zrobili??

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-06-02, 07:25   

Na wstępie zjedli gołębia, potem poćwiartowali świnię, a na koniec obwiązali sobie wokół głów flaki nietoperza...

Właściwie nic nie zrobili :) - zagrali zdecydowanie zajefajny koncert, a w dobie playbacków, samplerów, komputerów, discorelaxu, coverów i innych shitów naprawdę ciężko o koncert, na którym wykonawca da siebie wszystko i zrobi to za pomocą trzech gitarek i perkusji, żeby 50 tysięczny tłum mógł delektować się muzą i energią z niej płynącą... Ale się rozpisałem. A i tak myślę że pytanie robaka, było lekką prowokacją...

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2004-06-02, 10:07   

hehe jak mi sie przypomianlo wejscie na party komputerowe Intel Outside III chyba, tlum napiera na drzwi "Stodoły" i drze przepitym w nocy w pociagu gardlem "Diiiiiiiscoooorelaaaaaax" hehe. Niezla zabawa byla. Heh stare dobre czasy (kiedy akurat ten programw Polsacie hasał). Jedyne co moge o tym programie dobrego powiedziec, ze byl smieszniejszy od bARU i innego gowna. Zawsze czlowiek sie z 5 minut posmial z kolesi w bahamaskoszulas wyjacych glosikami 12tolatkow, ze myslo maja w lazience odlotowe.

Szulcz
Gość
Wysłany: 2004-06-02, 14:14   

tja. a najlepsze był teledyki w których goście z saksofonami, gitarami i perkusjami występowali, a w tle słychać ino keybordzik :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi