Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto da więcej....
Autor Wiadomość
Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 21:54   

Nie mam pytań to że dla dziadka ma taką wartość to nie znaczy że.... zresztą sami poczytajcie
http://www.allegro.pl/ite...e_jak_nowy.html

A dla porówniania chyba coś na co wolałbym wydac kase chcociaz 600 mnie nie kręcą...

http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C896252

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 22:13   

http://www.allegro.pl/item87865988_polonez_1981_rok_stan_nowy_przebieg_2500_km.html
To pewno wszyscy znają ale na dobitke i do kolekcji zawsze mozna miec takiego

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 22:14   

Szkoda gadać:)
A najbardziej to mnie wkurzają w ogłoszeniach zdjęcia miniaturki, po których kliknięciu pojawiają się wizualnie jeszcze mniejsze miniaturki :)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 22:19   

No i zawsze można w podobnej cenie kupić inne autko

http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C858778

:D

gajos
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 22:32   

ten trab to przesada, ale to nie zmienia faktu, że i tak moim zdaniem, ceny trabantów, nie wiedzieć czemu, są zaniżane.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 23:00   

nie no zastanawiałem sie nad tym i chyba do ceny jest doliczony owy dziadek ze złotymi zębami dlatego taka promocja.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 23:04   

no trabant 600 za 3000 zł to i owszem, zwłaszcza że to jakiś taki dziwny kombi model... Ale 10 tys za 601 to głupota... Jest wart może ze 2-3 tysiące... (i to tylko dla zapaleńca miłośnika)

no ale Beema wypaśna i taniocha !
:) kupił bym se ją tylko niestety szkoda że to BMW (nie jestem dresiarzem :P ) - ciekawe czy w bagażniku pała bejsbolowa gratis :P

macq
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 23:20   

Jeśli jesteśmy przy absurdach to widziałem
ostatnio ogłodzenie sprzedazy silnika do
dwuwowa z całym osprzetem i chłodnica :)
A co do traba za 10k zł to wróze mu ze ktos go kupi za 1000zł max

picia353
Gość
Wysłany: 2006-02-19, 23:24   

bmk niejest tania , to jest pierwszy rok produkcji, one chodzą po 7-8 tyś tu jest wmiare dobry silniczek , ifelusie od M3 ,
polonezik wyyyyypas powaga :)

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 12:23   

ceny trabantow moim zdaniem nie sa zanizane. sa niskie,ale w 90% adekwatne do stanu technicznego. mowie glownie o polowkach,ale nie tylko... ale fakt faktem ze trab za 10tys...kupilem kiedys takiego sedana,25kkm od nowosci, 100% oryginal,1985,jak nowy-za 500pln... ludzie po prostu przeliczaja sentyment na kase, a ten wskaznik bywa bardzo rozny... dziadek pewnie nadal ma przed oczami ile lat zbieral na tego trabanta i ile norm w hucie wypracowal zeby dostac talon... i chyba to rozumiem... i rozumie to kazdy kto w traba wpakowal nie tyle mnostwo kasy co roboty. ale niestety gielda samochodow liczy sie innymi prawami i raczej na sentymenty nie ma tu miejsca.

gajos
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 12:46   

A moim zdaniem sa zbyt niskie. Fakt faktem, ze w wiekszosci przypadkow tak jak napisales adekwatne do stanu technicznego, ale nie rozumiem dlaczego np. odpicowany garb musi kosztowac min 6tys(chociaz nawet te w stanie rozsypki tez potrafia sporo kosztowac), a odpicowany trab max 4 i to jak sie jakis glupi znajdzie.:)

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 14:22   

A ile jest w Polsce odpicowanych Trabaów? Garbusów zrobionych super jest pełno. Teraz trochę ta sytuacja się zmienia i na zlotach pojawi się pare ładnych Trabantów na pzoiomie tych z Zwickau.

gajos
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 19:14   

Garbusow ogolnie jest wiecej to i wiecej jest tych piekniejszych..a o co mi chodzi to juz napisalem wczesniej:)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 20:52   

Jeśli jesteśmy przy absurdach to widziałem
ostatnio ogłodzenie sprzedazy silnika do
dwuwowa z całym osprzetem i chłodnica :)

beaufya? Bo ya nje rołzumem. :?

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-02-20, 22:46   

beaufya? Bo ya nje rołzumem. :?

Padłem :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi