Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Chromowane nadkola.
Autor Wiadomość
Maciek
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 20:35   

Patrzcie, co wczoraj nabyłem – Link do Allegro Tylko martwię się trochę że koleś mi kartofle wyśle, bo nigdy wcześniej o takowych nie słyszałem.

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 20:50   

spoko
nie dostaniesz kartofli
kolo moze nie jest "pionerem" na allegro ale skoro chciał odbiór osobisty to raczej będzie ok :)

gajos
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 22:36   

fajne fajne - nic tylko pogratulowac zakupu. Pozatym, to tak jak napisal Arek. Kartofli nie dostaniesz, a jesli gdyby, to są na allegro sposoby na dochodzenie swojego.

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-02-13, 23:40   

guzik a nie sposoby... wysla Ci meila zebys poszedl na policje...ale nadkola sa fajne,czesi,wegrzy i niemcy tez takie maja i sa fajne w trabie chromm style. widzialem nawet taka 600 kombi:)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-02-14, 10:49   

tylko za wczasu zadaj konkretne pytanie sprzedającemu - czy to aby napewno chrom!!!
ja w moim dawnym "drewnobusie" (teraz jest to "xiędzowej" trabik w szkocką kratkę :) mam takie nakładki ale ze stali kwasówki - jak je kupowałem wyglądały identycznie (ta folia zabezpieczająca z niebieskimi paskami)
niestety zadowolniony do końca nie jestem i więcej ich bym nie kupił bo dopasowanie do nadkoli trabika jest mizerne
więc dobrze się zastanów i zabezpiecz żebyś nie kupił badziewia
postrofizga

Maciek
Gość
Wysłany: 2006-02-15, 15:16   

Już dostałem, zaj*****e, normalny chrom, wszystko pięknie. Tylko nagle naszła mnie myśl, czy by jednak nie sprzedać, bo obawiam się, że mi ktoś to po chwili zdejmie.

Michal&Ela
Gość
Wysłany: 2006-02-15, 23:45   

Jak bys chcial sprzedawac to daj znac:) Ja bym sie chetnie pisal- u mnie nie kradna pod blokiem o dziwo:):)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi