|
Chromowane nadkola. |
| Autor |
Wiadomość |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2006-02-13, 20:35
|
|
|
| Patrzcie, co wczoraj nabyłem – Link do Allegro Tylko martwię się trochę że koleś mi kartofle wyśle, bo nigdy wcześniej o takowych nie słyszałem. |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2006-02-13, 20:50
|
|
|
spoko
nie dostaniesz kartofli
kolo moze nie jest "pionerem" na allegro ale skoro chciał odbiór osobisty to raczej będzie ok :) |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-02-13, 22:36
|
|
|
| fajne fajne - nic tylko pogratulowac zakupu. Pozatym, to tak jak napisal Arek. Kartofli nie dostaniesz, a jesli gdyby, to są na allegro sposoby na dochodzenie swojego. |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-02-13, 23:40
|
|
|
| guzik a nie sposoby... wysla Ci meila zebys poszedl na policje...ale nadkola sa fajne,czesi,wegrzy i niemcy tez takie maja i sa fajne w trabie chromm style. widzialem nawet taka 600 kombi:) |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-14, 10:49
|
|
|
tylko za wczasu zadaj konkretne pytanie sprzedającemu - czy to aby napewno chrom!!!
ja w moim dawnym "drewnobusie" (teraz jest to "xiędzowej" trabik w szkocką kratkę :) mam takie nakładki ale ze stali kwasówki - jak je kupowałem wyglądały identycznie (ta folia zabezpieczająca z niebieskimi paskami)
niestety zadowolniony do końca nie jestem i więcej ich bym nie kupił bo dopasowanie do nadkoli trabika jest mizerne
więc dobrze się zastanów i zabezpiecz żebyś nie kupił badziewia
postrofizga |
|
|
|
 |
Maciek
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 15:16
|
|
|
| Już dostałem, zaj*****e, normalny chrom, wszystko pięknie. Tylko nagle naszła mnie myśl, czy by jednak nie sprzedać, bo obawiam się, że mi ktoś to po chwili zdejmie. |
|
|
|
 |
Michal&Ela
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 23:45
|
|
|
| Jak bys chcial sprzedawac to daj znac:) Ja bym sie chetnie pisal- u mnie nie kradna pod blokiem o dziwo:):) |
|
|
|
 |
|
|