Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
remont 1.1
Autor Wiadomość
lukasz potyra
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 00:16   

czesc
jak juz pisalem jestem posiadeczem 1.1 w ciezkim stanie - remont chcialbym zaczac od spodu. z tego co widze to askolka byla juz łatana ale sa nowe dziory, i potoszeczku rdzy wszedzie. czy ktos wie czy mozna taka jaskolke od nowa rzobic czy po kawalku wzmacnaic...moze ktos ma zdzjecia jak to powinno porzadnie wygladac...moze ktos mi doradzi z jakiego materialu robi sie podlogi, fragmenty podwozia, dachu i tej nieszczesnej jaskolki bo mam w domku migomat i moze sie pobawie...chodzi mi o jaki rodzaj blachy i jej grubosc..moze jakies foto relacje i porady na temat robienia podwozia. dzieki za wszystkie cenne rady pozdrawiam
lukasz p.

grzybcio
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 02:32   

najlepiej kup sobie nową jaskółkę i przespawaj[:

Eagle
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 13:36   

Hmmm na podłoge progi itp to najlepiej poszukać fabrycznych reparaturek... Co do jaskółki to ja też mam łataną ale to doraźne rozwiązanie. Najlepiej wstawić nową ale musiałbyś to zrobić bardzo dokładnie, bo na niej trzyma się rama silnika a do niej wahacze i jak źle wspawasz to trab będzie zostawiał 4 ślady...

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 15:22   

Koryta progowe czy nadproża? Te chałupnicze pasują aby-aby... Przynajmniej te które ja dostałem ze swoim w "prezencie";) Znajdź na złomie coś i przespawaj do siebie.

lukasz potyra
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 17:13   

witam i dzieki
wlasnie zakupilem nowa jaskolke i progi na motirexie i zima bede dzialal. progi moze sam zrobie ale jakolke to chcetnie bym komus zlecil...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi