|
Osłona amortyzatorów tył [T1.1] |
| Autor |
Wiadomość |
sandacz
Gość
|
Wysłany: 2008-11-14, 08:30
|
|
|
Witam, czy wie ktoś z Was od czego będą pasować osłony gumowe na amortyzatory tylne? Bo mechanik mi powiedział żebym kupił osłony to dłużej wytrzymają amortyzatory, nawet nie wiem czy oryginalnie jest coś takiego założone?
POzdrawiam |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2008-11-14, 17:23
|
|
|
| osłony gumowe ? a nie odboje gumowe ? :) nie wiem co by miala osłona do wytrzymałosci |
|
|
|
 |
Czarny,M
Gość
|
Wysłany: 2008-11-15, 02:11
|
|
|
koledze chodzi o ala takie rurki karbowane co by je założyć na amorek żeby jego trzpień nie był na wierzchu
cos jak np. w Jawie 350 miałeś założone na przednie zawieszenie |
|
|
|
 |
sandacz
Gość
|
Wysłany: 2008-11-21, 10:34
|
|
|
| Chyba właśnie chodzi o takie osłony, nie wiem dlatego pytam czy u Was jest coś takiego założone na amortyzatorach czy nic nie ma tam być? |
|
|
|
 |
Czarny,M
Gość
|
Wysłany: 2008-11-21, 11:58
|
|
|
| ja w żadnym sowim trabiku ale 601 nie mam takich gum... ale jeśli chcesz założyć takie gumy to polecam odwiedzić właśnie sklep z częściami do motocykli, weź amorek z sobą i dopasuj coś czy od simsonka czy mz czy jawy napewno cos podpasujesz a cena w granicach 10zł 2szt. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
TrabiVR6
Gość
|
Wysłany: 2008-11-21, 12:53
|
|
|
| W Trabie z tylu za oslone robi gorne mocowanie sprezyny. I nie bylo zadnych oslon gumowych jedyne rozwiazanie to dopasowac oslone od czegos. Choc niewiem czy sie zmiesci pod ta orginalna oslone. |
|
|
|
 |
|
|