|
[601] amory z poldka |
| Autor |
Wiadomość |
WeT(macq)
Gość
|
Wysłany: 2008-04-19, 19:39
|
|
|
Witam
Takie jedno male pytanko...jest pewne niedopowiedzenie odnosnie amorow z poldka do trampa (tyl-sprezyny). Co zrobić z talerzykami sprezyn (zwlaszcza gorna), bo jakos nie wyobrazam sobie jak to mozna porzadnie zamocować. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-04-28, 16:09
|
|
|
| przeczytaj w odpowiednim dziale(tuning)tam jest wszystko napisane łopatologicznie jak to zobić |
|
|
|
 |
Hajs
Gość
|
Wysłany: 2008-04-29, 16:58
|
|
|
Wszystko sie da zrobić, tylko w jednych przypadkach detal pasuje bez przeróbek, a w drugim należy troche porzeżbić.
Mnie czeka ta sama robota, też amorki bede przerabiał.
Masz amory od trucka tylnie? Czy jakie?
Najlepiej wrzuć foto, to coś wymyslimy wspolnie. |
|
|
|
 |
WeT(macq)
Gość
|
Wysłany: 2008-04-30, 22:27
|
|
|
przeczytaj w odpowiednim dziale(tuning)tam jest wszystko napisane łopatologicznie jak to zobić Czytalem i wcale to takie oczywiste nie bylo. Mam juz oryginalne amory z trabanta, wiec te z trucka montowane narazie nie beda
BTW Wie ktos czym zastapić dekielek oslaniajacy lozyska tylnie od tylu? Nie moge tego w ogole nigdzie dorwać... |
|
|
|
 |
Maciej Dendyss
Gość
|
|
|
|
 |
WeT(macq)
Gość
|
Wysłany: 2008-05-03, 19:48
|
|
|
| FFS szukalem 10 razy, a dopieto Ty mi znalazles. Dzieki :) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-03, 13:38
|
|
|
| ja mialem w 1.1 wg przepisu z forum. przezyly blisko 100 tys. jak je wymienialem to na diagnostyce mialy ok. 65% sprawności. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-06-15, 13:28
|
|
|
| dokładnie choć ostanio czytałem na innym forum jak toś robił według przepisu ct i spaprał...moze wkleję później jak to powinno wyglądać |
|
|
|
 |
|
|