|
Kryminalna Przeszłość z Trabantem w Tle |
| Autor |
Wiadomość |
.::.MadaM.::.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-02, 22:14
|
|
|
Dzis na TVP2 w programie "PARAGRAF 148 Kara Smierce" zostal przedstawiony reportaz gdzie obok mordercy i porywacza niejakiego Zygmunta Bielana w roli glownej zostal przedstawiony Trabant 601 Sedan....pieknie utrzymany zaokraglone zdezaczki kolopaczki ful wypas......to w archiwalnych zdjeciach z lat '70-tych. W rekonstrukcji na zecz tego programu nakrecono tez w koloze wersje z trabem......No coz kto by pomyslal ze TRABANT stanie sie slawny jako pojazd pierwszego w histori porwania dla okupu co przedstawial prowadzacy......
Ciekawe czyzby trabant w przeszlosci mial jakies powiazania ze swiatem przestepczym....?? |
|
|
|
 |
krawiol
Gość
|
Wysłany: 2004-06-02, 22:21
|
|
|
| hee trabi jeszcze sie stanie legeda jak "czarna wolga" swego czasu |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-06-02, 22:41
|
|
|
O kolejny lzejszy wontek z trabikiem teraz chodzi o lokal "trabant"
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-06-02, 22:43
|
|
|
http://www.lodz.tvp.com.pl/997/Krym27.htm
o zapomnialem linka sorki skopiujcie sobie:) |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2004-06-02, 23:29
|
|
|
| a ja kupiłem trabanta w dabrowie tarnowskiej 0-nawe mnie nie straszcie-hehehehe |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-06-03, 00:11
|
|
|
sprawa dotyczy szczucina a nie dąbrowy...
a tak BTW to mam rodzinę 10 km od szczucina ;p
a lokalu Trabant już dawno nie ma. Podobno mieli niezłą pizze. Teraz tak jest market lux.. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-06-03, 08:28
|
|
|
| Kuba - cos za duzo wiesz o tej sprawie... ;) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-06-03, 10:36
|
|
|
i wrócili do samochodu, który nie chciał zapalić. Przy pomocy pasażerów Wartburga mężczyźni odpalili Ładę “na popych” i z piskiem opon odjechali w kierunku Szczucina. ze tez nikt nie zwrocil na to uwagi ;/
Kuba jest podejrzany bo cos szybko zmienia zeznania.. jeszcze niedawno mowil ze jedzie do Zwickauf a teraz juz nie. Cos nie tak ;p |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-06-03, 10:55
|
|
|
wiem! ale! Wartburga nie miałem nigdy - a moja ciotka na początku 1998 roku sprzedała ładę 2107 ;P
Hmmm, Seba... Zwickau to zależy od kasy, bo ja musze do Wałbrzycha skoczyć - a cfikał to po drodze jest ;))))) |
|
|
|
 |
Majster
Gość
|
Wysłany: 2004-06-03, 21:35
|
|
|
| Też to ogladałem - komedia |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-06-04, 16:09
|
|
|
huh... ktory to pwosi tam?? psik? dukli? maja pewnie jakiegos warczyburga na spoole i kradna dziewice :P
a najlepsze bylo: "odpalili Ładę “na popych” i z piskiem opon odjechali". dobrze pchali chlopcy :D |
|
|
|
 |
|
|