Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
STOP jak sie wlamac do trabanta STOP
Autor Wiadomość
szkielu
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 17:48   

Proponuje wreszcie przyjac REGUŁĘ,że na pytanie jak włamać się do trabanta, jak odpalic bez kluczyków, jak obejść odcięcia zapłonu i tym podobne NIE ODPOWIADAMY.
Podawanie gotowych recept na kradzież naszych pojazdów wydaje mi się takie TROCHĘ dziwne.
Problem już kilkakrotnie był poruszany.
Może osoby, które tak chętnie odpowiadają na tego typu wątki będą tworzyć nowe : PODAJĄC SWÓJ ADRES I SPOSÓB DOSTANIA SIĘ DO WŁASNEGO DOMU.

Jakub O
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 17:57   

W 100% zgadzam sie z "szkielu" .Wkoncu nie wiemy czy osoba zadająca takie pytanie mowi prawde ze to jej trabant...moim zdaniem "szkielu" dobrze zrobił ze poruszył ten temat.
A dodam jeszcze ze jak ktos ma traba to raczej wie co i jak :]

pzDDRo

mooflon
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 18:17   

Popieram akcję braku poparcia dla podawania instrukcji włamu do zacnych pojazdów! A dla wszystkich którzy poczuli strach przed utratą helmutów polecam mój niezawodny sposób-2 dodatkowe stacyjki(inwencja poprzedniego właściciela;p)!

patrykthc
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 18:20   

ja tez sie zgadzam z kolegą. Jak na prawde zatrzasną kluczyki w środku to niech sam se jakos je wyjmie ;]

Pudzian
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 19:02   

Trzeba samemu sobie radzic z tym problemem.

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 20:15   

Nie rozumiem admina dla czego odrazu nie kasuje takich tematów. Jeżeli nawet sie zdarzyła taka sytuacja , to niech sobie ściągnie tam mechanika jak sam sobie nie daje rady !!!! S T O P TAKIM TEMATOM

Z10m3k
Gość
Wysłany: 2007-10-19, 23:54   

Popieram również w 100% Nikt by nie chciał zeby jego trabi zniknal :)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 00:27   

Zwłaszcza 3 litrowy zielony potworek :) POZDRAWIAM!

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 00:30   

yy a co w tym zlego ze powiemy chlopakowi zeby uzyl kluczykow? to tyczy sie kazdego samochodu i nie trzeba byc geniuszem zeby sie domyslic ze trabanta najlepeij otworzyc kluczykami. A to ze przez wybicie szyby sie mozna dostac to chyab kazdy glupi wie!! Poza tym zlodziej nie pyta, zlodziej wie jak to sie robi lepiej od was wszystkich, wiec do niczego mu wasze porady. Moim zdaniem rozdmuchujecie temat niepotrzebnie.

papieju
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 09:12   

Dokładnie. Sztosem posługuje się byle-dresiarz, a żeby zabrać radio wystarczy wywalić szybkę - więc żadna instrukcja. Nie podejrzewam, żeby do traba/warba było się jakoś ciężko włamać. A może ktoś faktycznie ma problem?

eddie
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 13:39   

a moze chcecie wiedziec jak otworzyc mercedesa 123 bez kluczykow?.. i bez wybijania szyb..
wedle mnie akcja ta (temat posta) ma sen .. abo nastepnym razem moze ktos madry podpowiedziec aby np. : (i tu kazdy kto wie jak wejsc dopowiada cos od siebie).
pozdrowienia dla ANTY_wlamywaczy ;]
edd

Dany
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 13:59   

No właśnie chyba nie każdy to wie. W czwartek w pobliżu wyścigów konnych w Warszawie ktoś próbował się włamać do trabanta mojego brata. Na jego nieszczęście bez skutecznie.Skończyło się na wymianie klamki.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 14:15   

no widzisz przynajmniej jakby złodziej wiedzial jak sie wlamac to by brat mial cala klamkę i nie musialby jej wymieniac. Oczywiscie zartuje.

mnie tylko dziwi dlaczego tak smiertelnie powaznie do tego podchodzicie. nikt nie podaje nic konkretnego na temat wlamu do trabanta bo takich metod nie ma. sa kluczyki wlasne i ewentualnie kazde ktore tam wejda, lacznie ze scyzorykami itp. Sa ogolne metody o ktorych kazdy zlodziej wie. Ja wiem jak sie wlamac do trabanta na 6 sposobów, ale 5 z nich wiaza sie ze zniszczeniem jakiegos elementu. zreszta jak sie kazdy z was zastanowi to tez wymysli przynajmniej 5 i to mozna zastosowac praktycznie w przypadku kazdego auta.

robicie z igly widly, a to ze ktos sie wlamal albo sie probowala wlamac to akurat przypadek a nie dzialalnosc zwiazana z wypowiedziami na tym forum.

zreszta zrobmy test:

UWAGA UWAGA na ulicy łososiowej w lodzi z niedzieli na poniedzialek bedzie stal niebieski trabant niczym nie zamkniety! nielada gratka.

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 15:10   

wydaje mi sie ze wybijanie szyby zwraca wieksza uwage niz cisze i dyskretne otwarcie samochodu.
ktos napisal ze zlodziej i tak wie. fakt. ale 12letni dresiarz niekoniecznie.
zadziwil mnie fakt ze tyle osob rzucilo sie z pomoca. zajrzalem w wyszukiwarke i autor postu wypowiedzial sie na forum 3 (trzy) razy. w tym 2 (dwie) wypowiedzi to zalozenie 2 watkow "jak otworzyc trabanta"

TrabiWarsaw
Gość
Wysłany: 2007-10-20, 15:24   

Dokładnie. Jak ktoś jest złodziejem to owszem bez problemu się dostanie,ale po co mamy dawac pomysły nowicjuszą? Tyczy się to dzieciaków,którzy nawet przez przypadek zajrzą na tą stronkę w internetowej kafejce. To co dla was wydaje się oczywiste dla dzieciaków nie koniecznie. Nawet zwykłe wybicie szyby już sprawia kłopot,bo trzeba miec zapasową itp. itd. Tak jak kolega "szkielu" zaznaczył w pierwszym poście: PODAJCIE SWOJE ADRESY Z PROPOZYCJĄ DO POKAZANIA JAK SIĘ OTWIERA WASZEGO TRABANTA !!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi