|
Mam problem z kabelkami |
| Autor |
Wiadomość |
Andrzej Kiliński
Gość
|
Wysłany: 2006-12-08, 20:50
|
|
|
witam wszystkich i blagam o pomoc !!
kupiłem trabiego 1.1 do drobnego remątu wszystko juz prawe zroblem ale mam maly problem z elektryka a mianowicie z kabelkai od temperatury i tych innych co przychodza do silnika tyle co sam podlaczylem to tyle zeby mi sie wentylator wlanczal ale reszty to nie mam pojecia co gdzie ma przyjsc autko jezdzi dobrze ale denerwuje mnie to ze nie pokazuje temperatury a tym bardziej jak podniose maske i te wiszaca wiazke kabli prosilbym o pomoc jesli ktos byl by tak mily i opisał gdzie jaki kabelek ma przyjsc czyli do gażnika to nie wiem i nad termostatem sa dwa jakies miejsca i przy chlodnicy ale to tam mam wentylator podlaczony nie wiem czy dobrae ale sie wlącza wiec jest chyba ok wiec jak by ktos mial chec to wszystko opisac bylbym bardzo wdzieczny |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-12-09, 03:27
|
|
|
| Witaj.Prostym sposobem będzie podjechać do kogoś w twojej okolicy kto ma trabika i "skopiować" wszystkie podłączenia.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kula1986
Gość
|
Wysłany: 2006-12-09, 11:40
|
|
|
| no wlasnie w tym problem ze nie wiem nie znam nikogo kto ma trabika :( |
|
|
|
 |
bartekN.
Gość
|
Wysłany: 2006-12-09, 13:43
|
|
|
Witaj.
Znajdź temat o tytule: KABLE KTÓRE IDĄ DO GAŹNIKA - POMOCY???
pozdr |
|
|
|
 |
MarkusMM
Gość
|
Wysłany: 2006-12-09, 20:28
|
|
|
Witam. Opisowo trochę ciężko i nie wiadomo czy masz takie same kolory kabli jak u mnie.
Jak coś to moge zrobić fotkę (tylko nie wiem jak wyjdzie jakościowo bo z komórki) i wysłać Ci na meila.
Pozdro |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 10:01
|
|
|