|
Trzeba mieć fantazję.... i pieniądze |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 16:23
|
|
|
Ogłoszenie: "przyjme trabanta 601 najchetniej za darmo z okolic warszawy w stanie uzytkowym najchetniej z podloga w dobrym stanie(nie chce mi sie bawic w spawanie tego szajsu:P) limuzyna najchetniej instalacja 12V trabant do wykozystania/ stworzenia projektu GermanStyle tyle ze nie jakas fuszerka tylko ladne wykonanie 100% org + tune opt i mechaniczny"
Heh... Ludzie to mają kaprysy. Trabanta chce za darmo (i to jeszce zdrowego !!! :-])
bez kasy i German Style chce robić. A spawać się nie chce. Che che - "królewicz". Szkoda gadać... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 16:41
|
|
|
| Pozostawie to bez komentarza:) to jest tupet:) |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 18:28
|
|
|
| e, wiesz... może akurat ktoś sie chce pozbyć, a te parę stówek go nie zbawi, patrzy się pozbyć grata spod domu jak najprędzej, np. po zmarłym dziadku, to może mu oddać... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 18:54
|
|
|
| Ale chodzi o to jakiego chce traba, szkoda ze sobie jeszcze z klimą nie zażyczył:) |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 23:36
|
|
|
| nic dodaĆ nic ująć jednym słowem królewicz z wielkimi wymaganiami szukający traba z bajki:D |
|
|
|
 |
SŁAWNY
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 10:28
|
|
|
| no no ładnie jak ja bym chciał traba wziąść za darmo to bym nie wypisywał zeby był taki czy taki szkoda że nie napisał że musi mieć oc i przegląd oraz zalane w baku żeby mógł se do domu dojechać |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 12:45
|
|
|
| może jakiś żart albo prowokacja... |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 16:31
|
|
|
| To ja też jednego takiego poproszę, tylko jeszcze niech podjedzie do mnie pod dom i ma być 100% oryginał max do 80 roku ;) |
|
|
|
 |
Tomasz Suchocki
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 20:26
|
|
|
To jak już życzenia do Mikołaja to ja poproszę 600 Universal w stanie muzealnym jeśli łaska i oraz 312 jak z fabryki, a co tam i Barkasika noweczke też przyjme najwyzej sobie bede pietrowo w garazu parkowal :)
a w mijającym roku bylem niegrzeczny ale i tak mi sie należy jak psu buda......:D
pozDDRo ;P |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2005-12-12, 23:20
|
|
|
NO tak Ktos tu sie jest jeszce w czasach komuny 10 sie patrzy jeden robi. A gosc jest w tej ekipje co sie patrzy.HEEE
No nic musze goscia chyba zaprosic do mojego garazu heeeeee
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-17, 10:59
|
|
|
witam wszystkich. jestem tu nowy, a nie ma tematu zeby oficjalnie sie przywitac, wiec zrobie to tutaj.mam 18 lat interesuje sie starsza motoryzacja. co do "dawania" aut, to ja mialem farta, bo dostalem za free syrenke 105L( w miare kompletna, zarejestrowana), ktora akutalnie jest w trakcie remontu. W niedalekiej przyszlosci zamierzam zanabyc trabanta 601 jako auto na codzien
pozdrawiam (sorry za maly ot) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-12-17, 14:27
|
|
|
Witam :) Syrenka też fajne auto :]
Wracając do tematu to wiadomo, że jak ktoś ma traba na chodzie, z dobrą blacharką i na dodatek zarejestrowanego, to raczej nie odda za free...
Ja chętnie przyjme 1,1 LPG w stanie idealnym opłacony max 100 tys przebiegu za darmo. Aha i ma do mnie przyjechać bo fatygował się nie będe, no i koniecznie full gazu i benzyny:P |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 17:37
|
|
|
hehe, trabant z dobra blacharka- smiesznie brzmi troche;)
jak zdam prawko w piatek, to wtedy zaczne sie na serio rozgladac za trabancikiem- 601 koniecznie 1987 rocznik. ogolnie zalozenie jest takie, ze jak bede go juz miec, to koniecznie postarze go optycznie, troszke podkrece i bedzie smigac, no ale narazie prawko..:)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 19:10
|
|
|
No czy ja wiem czy takie śmieszne, ja kupiłem trabanta w idealnym stanie blacharki, no tylko miałem jedną malutką dziurke w podłodze, a takto to gdzie niegdzie ogniska korozji( wystarczyło tylko papieremściernym przejechać ze 4 razy i ok:)).
PS. Mateusz105L , u mnie w Wieluniu jden bogaty koleś( ma wille) ma syrenke żółtą wyglądająca jakby wyjechała dopiero co z fabryki, zawsze sie w nią wpatruje jak obok niej przejeżdżam:) Skąd jesteś Mateusz?? |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 12:45
|
|
|
| z Warszawy. co do syrenek, to po drodze mialem jeszcze bosto, ale niestety zostala dawca, no a teraz przyszedl czas zeby cos zachodniego kupic;) |
|
|
|
 |
|
|