Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SWIETA
Autor Wiadomość
Mariusz W
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 15:50   

witam wszystkich czas leci niesamowicie nie dawno witalem rok 2005 i kto by pomyslal ze koniec tuz tuz takze wszystkiego najlepszego z okazji swiat i nowego roku :))))))))

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 18:54   

Witam!!!
Równiez i ja sie przyłącze do życzen na Swieta, oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. I zycze kazdemu z nas aby nasze autka wogle sie nie psuly i wogle zeby sprawialy nam jak najwiecej przyjemnosci.
pozDDRawiam

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 18:55   

:) wszystkiego naj, naj... niech mixol bedzioe z wami :D

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 20:41   

ja również życze wszystkim Wesołych świąt i szcześliwego nowego roku

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 20:45   

No to ja też sie przyłącze, żeby nasze trabiki paliły jak najmniej i miały jak najlepsze osiągi i nie sprawiały nam problemów:) A i jak będziecie popijać to nie zapomnijcie polać trabatom:)
Pozdrawiam

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 22:39   

NO to jak tyle juz tu osob to je też zycze wam wszystkiego najlepszego zeby sie wam auta niepsuły (ja naszczescie jeszcze niebede mial takich problemów przez nabliższy rok) również życze wam milego sylwa i jak tradycja mowi duzo prezentow pod choikom :P

pozDRRawiam wszystkich
Trzymcie sie ciepło

halogen
Gość
Wysłany: 2005-12-17, 22:44   

Wszystkliego naj naj naj Kargul przydało by się :) ja mojemu napewno pooleję z 10L Świątecznej wachy :) Bo nna spirycie z wodą to długo nie pośmiga :) Wesołych świąt !!

shardac
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 01:35   

ja Wam zycze, zebyscie nie musili drugi raz w ciagu miesiaca wymieniac wahacza. i zeby piwo bylo tanie, bo z paliwem bedzie trudno.

macq
Gość
Wysłany: 2005-12-18, 16:29   

Ja również życzę Wam wszystkim wesołych, pogodnych i zdrowych świąt.
A Waszym autom życzę kolejnych 100 tys km, dobrze kręcących rozruszników na mrozie, dobrego ogrzewania i świateł, bo to w tym okresie najbardziej się przydaje. Generalnie wesołych panowie i panie, wesołych :-)

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 12:48   

Zycze Wesolych Pogodnych i Wymarzonych Swiat. Bogatego Mikolaja, suto nakrytego stolu, duzo zdrowia i pogody ducha. A trabikom zeby sie nie psuly i dowozily nas zawsze i wszedzie tam gdzie tego zapragniemy :)

Tomasz Suchocki
Gość
Wysłany: 2005-12-19, 22:44   

Wszystkiego trabantowego, wartburgowego i ogólnie demoludowego w imperialistyczne swieta i w nowym roku

PozDDRo

ba
Gość
Wysłany: 2005-12-20, 10:58   

Halun :)
Rowniez wsyztskiego naj naj naj naj w te swieta i w nadchoidzacym nowym roku :)
a czego naj to wy sami najlepiej wiecie :)
No i zdrowia dla waszych kochanych autek :D
pozDDRo :)

b4

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-12-21, 19:56   

A ja zycze zebysmy sie po swietach i w Nowym Roku znow razem spotkali, zeby nikogo nie ubylo! duzo zdrowia i szczescia na drogach...

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-12-21, 20:28   

toi ja,życze wsyztsklim trabanciarzom i nie tylko ,wszystkiego naj w nowym roku i, wesołych świąt.Przedewszystkim zdrowia,bo bez niego to sie Trabami nie pocieszymy.pzodrawiam

Dawid Szejn
Gość
Wysłany: 2005-12-21, 21:01   

Ja również życze wszystkim Wesołych świąt i szcześliwego nowego roku.Dbajcie w nowym roku lepiej o trabiczki niż w 2005:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi