|
Poszerzanie felg. |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-07-26, 22:28
|
|
|
Piszcie drodzy koledzy i kolezanki gdzie mozna dac felgi stalowe do poszerzenia? Najlepiej z orientacyjnym kosztem i opcjami.
Piszcie o wszystkich miejscach gdzie sie da, a najlepiej w okolicach Łodzi bo to mnie interesuje??? |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2006-07-27, 10:45
|
|
|
Podepnę się pod temat: W JAKI SPOSÓB STARE FELGI ODNOWIĆ DOMOWYMI SPOSOBAMI - tzn. czy i jak przeczyścić i ew. czym spraynąć, żeby mieć odświeżone felgi w miarę przyzwoicie? Felgi są zazwyczaj urypane smarem, albo innym drogowym badziewiem, w myjni umyję ile się da, ale czy potem jest sens jeszcze np. jechać to TEMPO pastą, a potem malować? Jakieś odtłuszczanie? HELP.
A w odpowiedzi na pytanie z tematu:
Nie wiem gdzie można to zrobić w Łodzi, ale w Krakowie robi to gość w Wieliczce - nie znam go, ale informacji może udzielić zapewne albo Józek Baran, a już napewno Piotrek Ożga. Może ta informacja się komus przyda z Krakowa i okolic. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-07-27, 10:54
|
|
|
| nie wiem czy jest sens sie zamemu bawic w czyszczenie niekoniecznie dokladne. Pod lodzia piaskowanie felgi kosztuje 10 zl od sztuki. To chyba najlepsze rozwiazanie. Pomalujezse ladnie na srebrno i bedzie lux. |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-07-29, 15:17
|
|
|
ano Qbs Najlepsze rozwiązanie Piaskowanie puźniej tradycyjnie Odtłuścić Rozpuszczalnikiem Nitro
i pomalować czym się Chce :)
poaDDRawiam |
|
|
|
 |
|
|