Wysłany: 2006-07-02, 19:15
|
|
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 19:22
|
|
|
| mniam:) mialem dzwonic tuz po zobaczeniu aukcji i...gosciu wycofal oferte...:) pochwal sie za ile kupiles |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 19:29
|
|
|
bardzo przystepna cena naprawde rarytas opłacało ie to całe przedsięwzięcie
moze teraz zadziała |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 19:44
|
|
|
| o kur...de :0 ZAZDROSZCZE!! |
|
|
|
 |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 20:00
|
|
|
dzieki poprostu udało mnie sie ,przegladałem allegro i poprostu zobaczyłem ze wystawiono coś nowego i po kilku minutach zadzwoniłem i ...kupiłem byłem poprostu pierwszy własciciel wycofał aukcje a ja pofatygowałem sie po to CUDO do wawy było warto!! cudna jest maszyna zero rdzy zadbany jest niesamowicie właściciel ma 80siatke ale dbał na tyle ile miał sił nigdy zimą nie wyjechał !!
Przywiozłem go do poznania i po około godzince już chodził , a dodam że 14 lat nie jeździł!!
trabi |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 21:30
|
|
|
fak...
nie byles pierwszy ale pewnie dales wiecej niz ja i rozmawiales z wlascicielem z nie posrednikiem....
pojade tam i udusze osobiscie panią zacną posrednik jezeli sie okaze ze nie dales wiecej
a tak sobie ostrzylem ząbki na tego dziadka
mam takiego samego ale do renowacji, a temu wystarczy polerka
jakbys mogl mi na priva wyznac ile dales to bede bardzo wdzieczny
ide plakac w poduszke
pozdrawiam |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 21:55
|
|
|
| mniam:) gratuluje i prosze nie zmarnuj go:) mój nr 1 jaki kiedykolwiek widziałem w PL |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-07-02, 22:55
|
|
|
ech mialem po niego z Prorokiem jechac. Mnie tez sie lezka w oku zakrecila.
Pozstaw go w jakims ladnym garazyku i nie mecz w codziennej eksploatacji tylko w piekny sloneczny dzien czasem sie przejedz, a na zloty na lawecie przywoz bo to cudo jest p prostu. Zal ze nie znalazl sie w Łodzi |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-07-03, 00:15
|
|
|
a tak na spokojnie
ten rocznik kryje w swoich trzewiach wiele archaicznych ciekawostek niewystępujących w pozniejszych modelach...
popatrz sobie marcinie k na hamulce, rozrusznik, kształt mocowania sanek do jaskolki nie wspominając juz o ksztalcie licznika :)
trafiles niebywalą okazję i pokazując sie na forum zwrociles na siebie oczy wielu maniakow.. czy wytrzymasz presję??
mala sugestia:
zostaw pieska i wazonik
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-07-03, 06:33
|
|
|
Qrcze Poprostu Cideńko
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Rafał Kośka
Gość
|
Wysłany: 2006-07-03, 09:40
|
|
|
| Zazdrość:D przemawia przeze mnie, zazdrość. Jest naprawde piękny, taki egzemlarz zasługuje na pieszczenie i jeszcze raz pieszczenie. Życzę radości z posiadania i nie zniszcz go:) |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-07-03, 09:52
|
|
|
no to Poznań się wzbogacił o kolejne CUDO.... pogratulować i pozazdrościć pozostaje
ciągle wspominam 100% oryginała Dwóch Piotrów którym w kwietniu zajechali na spota.
pozDDR |
|
|
|
 |
|
|