|
tylna lampa przeciwmgielna |
| Autor |
Wiadomość |
batman
Gość
|
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-06-30, 18:54
|
|
|
| juz zalicytowalem :) |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-06-30, 20:21
|
|
|
| no lampa ładna. tyle że takie "doczepiane choinki" na aucie to inna para kaloszy... no ale cóż... |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2006-06-30, 21:57
|
|
|
| jakie doczepiane choinki???????? gości napisał w temacie że to lampa stopu ,bo niewie do czego słurzy.a o ile mnie wiadomo to trabant 601 ma na tylnym zderzaku takie lampy nawet ma lampe do cofania ale wypas co nie . |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-06-30, 22:35
|
|
|
no ma trabant doczepiane, wiem o tym. Ale takie właśnie doczepianie to z deczka obciach...
Powinna to zrobić fabryka komponując reflektor z wszystkimi potrzebnymi tam fragmentami, jak w polo.
A takie doczepianie tego i owego to zalatuje domowym "tuningiem"...
(zaraz mnie wszyscy objadą że to trabant, że klasyk, że tak ma być...) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 11:13
|
|
|
najlpiej miec troche starszego trabanta i miec w dupie swiatlo przeciwmgilne i cofania |
|
|
|
 |
Ogon
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 12:42
|
|
|
Dlatego trzeba samemu kombinowac, troche zacinki modelarskiej i wszystko da sie zrobic, ja wlasnie robie formy zeby wymodelowac lampe cofania i przeciwmgielna w miejsce... odblaskow, wszystko jest mozliwe, wystarczy troche checi ;)
pozdro
Ogon |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 13:16
|
|
|
| Tylko nie zapominaj ze odblaski tez musisz miec :/ |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 14:50
|
|
|
a nie prościej złożyć lampy POLO ??
te lampy wyglądają naprawdę OK i można by powiedzieć "nowocześnie", nie to co te stare paskudy z 601... |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 15:41
|
|
|
AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA lampy polo wyglądają łądniej
a to ci dopiero ... dowcip roku
wszystko co zostalo zmienione w polo na nowe (maska, grill inaczej zwany maskownicą, zderzaki, deska rozdzielcza i LAMPY) jest po prostu szpetne
sory
taka moja opinia:)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
roadruner
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 15:49
|
|
|
a nie prościej złożyć lampy POLO ??
te lampy wyglądają naprawdę OK i można by powiedzieć "nowocześnie", nie to co te stare paskudy z 601...
najlepiej jeszcze może jeszcze "lexus look" - nadzwyczaj modne...
Zakładając, że faktycznie wyglądają OK, sporo osób ma widocznie jakoś gust do d**y, jeżeli przekładają je na te stare paskudy z 601.
A takie doczepianie tego i owego to zalatuje domowym "tuningiem"...
(zaraz mnie wszyscy objadą że to trabant, że klasyk, że tak ma być...)
Znaczy klasyk z nowocześniejszymi światłami czy też może w miarę nowoczesny samochód z domowym "tuningiem" i choinką? Czy to aby nie to samo? |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 18:13
|
|
|
hehe....
o gustach sie nie dyskutuje
Lampy od polo sa beee...
jakies kilka tematow nizej ktos napisal ze wczesniej ludzie sie wstydzili jezdzic starymi autami i unowoczesniali je np. malujac na czarno aluminiowe wstawki. Wiec podazanie za moda nie jest zawsze ok....
az mi sie chce zacytowac- "jedz gowno! 2 miliony much nie moze sie mylic" (prosze tego nie czytac jedzac :P)
jedni chca tak, drudzy tak....
ale lampy od polo nijak nie pasuja do stylistyki 601.
i co z tego ze nowoczesniejsze |
|
|
|
 |
batman
Gość
|
Wysłany: 2006-07-01, 19:46
|
|
|
| i lampka poszła za niemało kase,a co lamp z polo to orginalne wywaliłem i załorzyłem od 601 po przeróbkach. zamontowałe żarówki dwu włóknowe w miejsce pozycji i mam teraz przeciw mgielne i pozycje w jednym a po założeniu klosza z białym kierunkiem i zamocowaniu białej żarówki obok żółtej mam światła cofania ,gościo na przeglądzie miał żdziwko bo zaczoł marudzić że brak świateł cofania i mgiełki jak to sie muwi MASZ ŁEB I C*UJ TO KOMBINUJ |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
|
|
|
 |
Voo Doo