Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
uszczelki
Autor Wiadomość
bartek8
Gość
Wysłany: 2006-06-05, 12:31   

Witam, nie wiecie gdzie można kupić, uszczelki do drzwi do traba lub wartburga???? proszę o info bo nie mogę namierzyć....dzięki...

macq
Gość
Wysłany: 2006-06-05, 12:40   

w motirexie

Ye
Gość
Wysłany: 2006-06-05, 13:18   

kaszlakowe do drzwi ;)

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-06-05, 22:08   

Bartek od kaszlaka pasują, na nowolipkach w warmocie (ten sklep w budynku mają na pewno w tym kiosku nie zawsze) tam kosztuje 35 zeta jedna, powinni też mieć na jagielońskiej,
jeśli masz niedaleko do łomianek to polecam w łomiankach warszawska 147 jeśli dobrze pamiętam, hurtownia z częściami do fiatów i polonezów, tam za 25zeta dostaniesz uszczelkę (ceny dotyczą jednej sztuki)

GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2006-06-06, 08:03   

Faktycznie kaszlakowe pasują ale ja bym nie polecał. Są grubsze i żeby zamknąć drzwi trzeba solidnie łupnąć.Mi od takiego łupania słupek popękał. Takie jest moje doświadczenie z uszczelkami od malucha, ale fakt faktem szczelne są.

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-06-06, 20:13   

jJa z kaszlakowymi nie mialem najmniejszego problemu (moze kwestia regulacji zamka). W Kielcach mamy takie w ofercie jednego szrotu (maja ich w cholere, wiec da sie wybrac cos w dobrym stanie) po 5 zl. za szt.

Kiko(fastermaster)
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 17:07   

POIDŁĄCZE SIĘ: jedna malarowa sztuka styknie na strone???aha a co z uszczelkami szybki?da sie taniej niź w motirexie czy na nowolipki?pzdr.

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 18:12   

te z malczana trzeba przyciac bo sa dluzsze.A do szyby pasuja ze starego jelcza albo stara juz nie pamietaj.W kazdym razie u mnie w sklepie z czesciami do ciezarowek mozna kupic za 20zl/szt i sa duzo lepsze od oryginalow bo sa wylozone taka jakby aksamitka a nie jakas szmata:) Pasuja idealnie.

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 18:46   

uszczelka do drzwi od kaszlaka jest dłuższa o około 15cm od trampkowej, starczy spokojnie sam mam założone od kaszlaka, na początku tylko muszą się ułożyć bo są ciut grubsze, ale po 2 tygodniach drzwi zamykały się już normalnie,

macq
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 19:20   

a jest jakis sklep internetowy gdzie mozna takie cudo kashlakowe qpic?

Ye
Gość
Wysłany: 2006-06-08, 03:19   

dobra skoro temat uszczelek sie 'rozgrzal' a w poprzednim odswierzonym topiku nitk nic nie psial...

kombi... tylnia klapa...
jakis zamiennik i to szczelny bo moja butla ma czasami basenik :(

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi