Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
stylizacja na 601
Autor Wiadomość
Aleksander Hanusz
Gość
Wysłany: 2002-09-27, 12:16   

Mam pytanie do wielu z was, ktorzy juz TO robili...hehehe

Chodzi o podmianke maski od polo na ta od 601, bo wydaje mi sie znacznie ladniejsza. Pytanie: Czy mocowanie jest to samo, czy trzeba przerabiac i co z wycieciem na wiatrak, ktore jest w masce od polo?

I jeszcze: czy zamiana swiatel tylnych na okragle od 601 rowniez przebiega bezproblemowo, jesli zamieni sie rowniez podkladki pod klosze (takie wystajace z obrysu samochodu - wiecie o co chodzi, a ja nie wiem jak to nazwac:)

[%sig%]

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2002-09-27, 12:26   

Maska pasuje idealnie. Otwor w grillu nalezy wyciac. Jezeli masz stalowy, narysuj obrys i pojedz z nim do fachowcow od montazu szyberdachow, za piwo powinni ci wyciac ladniutki otworek.

Lampy od 601 pasuje rowniez. Nalezy tylko dorobic kostke i zrobic zewnetrzne lampy cofania i przeciwmgielna.

[%sig%]

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2002-09-27, 16:49   

Roznica z maska jest tylko taka (jesli chodzi o mocowanie) ze podporka jest z lewej strony.

Z wiatrakiem trzeba cos wymyslec - bez zastosowania zadnego patentu bedzie ciagnelo powietrze z nad silnika - czyli zapomnij o chlodnym nawiewie, a czasem i jakis zapach przyniesie.

Teoretyk w tej dziedzinie - lecz dobry obserwator

[%sig%]

Krzysiek
Gość
Wysłany: 2006-06-10, 20:45   

helou, sorki ze odgrzebuje temat, ale nie znalazlem niczego o tym na forum. Czy przy zmianie lamp na takie od 601 konieczne jest wyprowadzenie zew. stopu i przeciwmgielnej?? Nie chce zakładać oryginalnych bo wydaje mi się ze są paskudne a z tego co wiem nie wszystkie 601 je miały. Czy policja będzie się czepiać jeżeli ich nie będzie lub gdy będą założone np. lampki rowerowe?? Czy są kłopoty z podbiciem przeglądu?? Pozdrawiam.

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-06-10, 20:56   

mogą się czepiac na przeglądach i policja. Wszystkie auta rejestrowane pierwszy raz po 1986roku muszą być wyposażone w lampę przeciwmgielną i cofania.

Kuba ROZPRUWACZ
Gość
Wysłany: 2006-06-10, 23:02   

jezeli tych lamp nie to sie czepiac nie beda!! Gorzej jak by były aby nie działały:)Ja przeszedłem przeglad LEGALNIE bez lamp cofania i przeciwmgielnego

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi