|
Szyberdach do Traba z Peugeota |
| Autor |
Wiadomość |
Lambretta-man
Gość
|
Wysłany: 2006-04-30, 18:55
|
|
|
Witajcie!
Mam pytanko, czy ktoś zakładał już może szyberdach z Peugeota 205 lub 309 do Trabika?? To jest ten duży model, przesuwny co się go na górę nakłada?? Chodzi mi o to czy pasuje, bo Trabik ma znacznie wypukły dach niż Peugeot?? Ma ktoś fotki może?? Potrzebuję tej info na expres...
Pozdro |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-05-05, 16:50
|
|
|
| Chyba sam sobie odpowiedziałeś. Ten wypukły dach, to jest faktycznie problem. Gdyby nie to, to by szyberki do trabów nie osiągały takich cen. Chcesz dużą powierzchnię otwieraną? To może jakiś brezent? Widziałem dach dorobiony z plexi, ale nie będę się wypowiadał, co sądzę na temat tego, jak zostało to wykonane. |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-05-05, 18:35
|
|
|
| ktoś na którymś ze zlotów mówił,ze pasuje szyber od garbusa. gdybym był młodszy i nie miał zaawansowanej sklerozy to bym tez pamiętał kto to mówił... |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-06, 12:42
|
|
|
| może po prostu dach cały przeszczepić? gdzieś już to widziałem - i jak pamiętam był to dach z bejcy... |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2006-05-08, 07:50
|
|
|
| przeciez w trabie z bendzina bodajze - tego co mial tapicerke misiowa w srodku jest dach elektryczny z 205-tki chyba. i dziala. nie wiem jednak gdzie teraz ten trab jest, bo swego czasu byl do sprzedania |
|
|
|
 |
|
|