|
Potrzebny szablon do kosy pod zderzak |
| Autor |
Wiadomość |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 12:03
|
|
|
| Witam mam proźbe do posidaczy kosy pod zderzakiem przednim. A wiec sprawa jest taka: chce wykonć kose z blachy ryflowanej i chciałbym miec szablo, to naczy potrzebne mi są wymiary kosy i byłbym wdzieczny jakby kros w paintcie zrobił prowizoryczy rysunek z wymiarami luz naniosł je a jakieś foto Z gory dziekuje i czekam na odpowiedź. Moj emali to: peeterto@wp.pl |
|
|
|
 |
bumar1
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 18:04
|
|
|
Witam, też chętnie z tego skorzystam. Jeżeli można to proszę rys. z wymiarami i adres strony lub maila.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-04-28, 19:52
|
|
|
| jak cosik uda mi sie znaleźść to dam Ci znac. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 19:51
|
|
|
| a że głupio zapytam, macie tłoczniki do tego? Bo z tego co widzę u siebie pod zderzakiem, nie jest ko kawał płaskiej blachy... |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 21:25
|
|
|
| no tloczków nie mam, ale moze cosik sie wymysli:)dla chcacego nic trudnego:] a jakbys mogł zrobic szablonik to byłbym wdzieczny:)pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-02, 21:49
|
|
|
| jak napisałem może być z tym pewien zonk, bo jest to powierzchnia nierozwijalna. Można to odrysować ot tak, bezpośrednio, ale po dogięciu do zderzaka zupełnie straci formę...Chyba że zrobisz ją z 4mm ryfla... |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 17:57
|
|
|
| to niech ktos odrysuje.. i porobi pare fotek z roznych stron.. :] |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-05-03, 21:09
|
|
|
| Co wy szrotów w okolicy nei macie. tyle trabów stoi i kosy tam sterczą. Wystarczy sie przejechać na jakiś szrot leniuchy i pomierzyć co potrzeba. |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2006-05-04, 11:41
|
|
|
| no właśnie u mnie w okolicy na szrotach znlałem 2 trabanty, z czego zaden nie miał kosy:( Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-05-04, 13:11
|
|
|
| no to zonk. Jak poprosicie jędrka z gdyni (ba) to wam moze cos pomierzy bo kupuje wlasnie dwie takie kosy. |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-05-04, 19:31
|
|
|
| ej, powiedzie mi prosze, jakiez adanie pelni kosa. Ktos mi w ziemie skasowal na aprkingu zderzak i zdjal kose, poki nie zamocuje jakos przoadnie bumpera. |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-05-04, 20:14
|
|
|
to-to jest po to żeby woda i syf z drogi nie leciało w bebechy z pełnym impetem, no i żeby woda z przednich kół nie waliła w reflektory i na maskę.
Ponadto słyży to do notorycznego gięcia na krawężnikach i rycia w śniegu |
|
|
|
 |
|
|