|
wycieraczka kombi |
| Autor |
Wiadomość |
tank
Gość
|
Wysłany: 2005-03-28, 20:19
|
|
|
Witam
w moim kombiku nie mam z tylu wycieraczki a nawet silniczka czy ktos moze wkladal cos z innego samochodzika bez wiekszych modyfikacji thx
i pozdroweczka |
|
|
|
 |
Majster601
Gość
|
Wysłany: 2005-03-29, 17:25
|
|
|
wprawdzie nie mam kombiaka ale w ksiazce"jezdze samochodem Trabant" jest opis jak to wszystko zamontowac. jesli chcesz moge zeskanowac i Ci wysłać.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2005-03-29, 18:06
|
|
|
| mozna tez zamontowac pokrywe od trabanta 1.1 kombi. jest z silniczkiem i wycieraczka. |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2005-03-29, 21:32
|
|
|
| jak bedziesz zakladal silniczek od traba to do rozbierz i dokladnie nasmaruj bo czesta przyczyna niedzialania tylnego silniczka jest zatarcie. |
|
|
|
 |
kooNar
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 00:29
|
|
|
Czy ramię przedniej wycieraczki wycieraczki ma pasować na silniczek do tylnej wycieraczki (Trab 1.1)?
Mam oryginalny silniczek w kombiaku, ale wcześniejszemu właścicielowi ktoś ułamał i urwał tylną. Dysponuję ramionami wycieraczek wyjętych i dwusuwa i z traba 1.1 i niby ta z 1.1 nakłada się na tylny silniczek, ale nie mogę jej jakoś trwale przymocować. Nie powiem, zeby te z 601 też się jakoś dobrze wpasowywały na ten silniczek... Wydaje mi się, że inaczej wyglądają śruby mocujące wycierczki przednie niż w wycieraczce tylnej. Mam rację czy dwie lewe ręce ? |
|
|
|
 |
kooNar
Gość
|
Wysłany: 2006-03-09, 00:03
|
|
|
..i jak tam ? żadnych propozycji związanych z tym fantem ? BTW silniczek jest raczej oryginalny.... |
|
|
|
 |
|
|