Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie wiedzialem ze jest trabant 280KM
Autor Wiadomość
bigolus
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:04   

Kurcze, czlowiek nie pojedzie na kilka zlotow i juz nie jest na topie

allegro

A czy to tylko moja ubecka osycha podpowiada mi ze to wlasciciel slynnej trabi-wectry z pszanysza??? :)

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:30   

Duzo ludzi duzo mowi ale z praktyka jest marnie 280KM?? V8 pewnie heee, Tyko pogratulowac.
zapraszam dolacze do Grona TRABI GTI.
www.trabantgti.republika.pl

Bartek Popek
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:35   

To popatrzcie na to V8

miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 22:43   

buhahhahahaahahahahahahahahaha! super aukcja!!!! uśmiałem się jak koń!!! no jasne,że przasnysz...:)))) buhahahahaha! tylko co tym razem ma na celu....:///

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 05:53   

Właśnie, co z tym Przasnyszem? Czyżby to ten sam kolo-naciągacz? Ale w Przasnyszu to pewnie więcej osób mieszka. Ale z tą wyobraźnią... :) Jak to tamten miał na imię?

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 08:24   

Kolega SEVRION - trochę nas nie lubi, bo my wszyscy jesteśmy buraki i debile, więc troszkę ksywkę pozmieniał, co by mu się od strzała nie oberwało od cenzury i forumowiczów... Szkoda tylko, że raczej jest typowym przykładem bajkopisarza niż prawdziwego trabimaniaka. Wypiął się na cały ród trabikowy, a spojlery i inne plastishity przez CT promuje a na Allegro... no cóż pisać można co się chce. Ja to skwituję PIWO BEZ-ALKOHOLOWE i mrugnę okiem (i wszystko jasne)
A w Przasnyszu... no cóż... kiedyś szukając jego numeru GG natknąłem się na zupełnie przypadkową osobę z tego miasta, spytałem czy zna niejakiego Sevriona od Trabantów... Oj - nie będę cytował co usłyszałem. Myślę, że jak Przasnysz, trabituning to jednak nasz "były".

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 16:15   

Ta.... i ten sam styl pisania:):) Jak 2,5 roku temu kupowalem od niego 601 to tez takie kity wciskal... No i ja sie dalem nabrac:):) Ale nie zaluje bo tak zaczolem przygode z Trabantami:)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 18:03   

Normalnie aż zalicytowałem, ale mnie przelicytowali ;). Wiem co tam jest pod machą! Dwa silniki od Hayabusy zdławione do 140 KM każdy, poprzez zastosowanie wydechów od PF 125. Każdy napędza jedno koło. Zakręty bierze się zwiększając ciąg jednego, bądź drugiego. Spoilery już nie potrzebne, bo trabi został zmniejszony do rozmiaru dwóch motocykli po czołówce i nijak nie pasują. Ciekawe czy w Szczecinie były zamawiane ostatnio takie elementy do Przasnysza....

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 18:46   

złośliwcy
:P

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 18:48   

to jaja jakies oczywiscie? a te niemieckie elementy to chyba z miasta stettin;))))

bRq
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 20:19   

o czym wy rozmawiacie? :)

PS. mam fotki tego traba V8 z "produkcji" :D

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 13:59   

Szkoda ze nie napisal ze ten trab jest blekitnego koloru z silnikiem v8 :) Wtedy nie byloby zadnych watpliwosci :D A i razie czego niedowiarkom moglby pokazac foty :D Az sie go zaraz zapytam dyskretnie co on tam wsadzil.. ciekawe czy odpisze :)

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 14:07   

BRACIA TOSZ TO KATORYŚ BRAT SIE POMYLIŁ I MAPISAŁ 280 A MIAŁ NAPISAĆ 28 TU JEST BLAD :d BUHAHAHA

@@@
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 20:44   

Hmmm no tak... To moze ja wtrace swoje dwa slowa. Jak za pewne zauwazyliscie od pewnego czasu szukalem spoilerow do Trabanta. Szukalem tez zakladu ktory robi takie wydumki. Znalazlem aukcje tego goscia i bylismy tam ja i moja malzonka. Co do spoilerow to nie ogladalem i nie powiem czy faktycznie sa z Reichu bo juz takowe zakupilem. Co do auta: WIDZIALEM TEGO TRABANTA. Robi go dla swojej malzonki,sam ma Toyote Supre (czadreski woz)Nie jestem w stanie powiedziec ile to ma koni, ale na pewno ma 6biegow, silnik jest z jakiegos Opla i jest to silnik turbo. Pod maska jest zrobiony zaj....cie. Gosc wydawal mi sie sensowny i skory do pomocy lecz jak uslyszalem cene za jaka jest w stanie podjac sie pracy nad Trabantem to zwatpilem. Pozdry.

bigolus
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 22:06   

i oczywisice nie miales ze soba aparatu , ani cyfrowki, ani w komorce zeby fotki zrobic....

powinienes miec nick ANDERSEN, bo takie ladne bajki piszesz....

no nic kolejny uciekinier z strefy 11...TVN :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi