Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przednia szyba do trabanta
Autor Wiadomość
Jahoo
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 08:58   

czy ktos wie gdzie w polsce mozna kupic nowa szybe przenia do trabanta, prosze o jakies namiary na sklepy

Luker
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 09:09   

Nowej raczej nie warto szukac , a jak juz kupowac to albo szrot , albo z innego wraka...

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 09:12   

Nowej raczej nie warto szukac

Gratulacje takiego stwierdzenia. Stare jest przeciez lepsze od nowego. Nie wspominajac, ze nie ma to jak hartowana przednia szyba :) A juz najlpsze sa kawalkii szkla w zebach jak strzeli podczas jazdy. REWELACJA

Jahoo
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 09:14   

nowa szyba kosztuje miedzy 100 a 150 wiec moim zdaniem warto, problem w tym ze gdziekolwiek sie dodzwonie dowiaduje sie ze wlasnie sprzedali ostatnia

Luker
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 10:46   

Dlatego pisze ze nie warto kupowac nowej , bo takich juz prawie nie ma ! Jak jestes taki madry to napisz koledze gdzie am przyjechac po NOWĄ szybe...
Sorry , ale kupi taką szybe jaka bedzie , a jak ma mozliwosc to poszuka taka jaka chce, bo nowki cewki raczej nie znajdzie !

Łukasz Antczak
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 11:45   

Ja jestem po wymianie szyby na nowa. Mozna ja dostac tu: www.jaan.com.pl

Oddzial w wawie ceni sobie taka przyjemnosc na 180 plnow. Ciebie najbardziej powinien interesowac ten adres:

GDAŃSK - ORUNIA, Trakt Św. Wojciecha 223
tel. (058) 309 02 51, fax (058) 320 13 37
adres email: jaanoru@jaan.com.pl

Jesli Ci powiedza, ze nie maja takiej na stanie, to powiedz im, ze jest taka w centrali w Koszalinie. Zwykle pomaga.

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 18:13   

Dlatego pisze ze nie warto kupowac nowej , bo takich juz prawie nie ma !

Ja sadze, ze warto, a ze ciezko dostac. Wyzej napisales ze nowej nie warto. Nie odwracaj kotem.

_sierot_
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 19:50   

Nowa szybe mozna kupic na gieldzie w Gliwicach i kosztuje 115 zl. Ja dzis kupilem na zlomie w bardzo dobrym stanie i prawie nowa uszczelka i za to wszystko dalem 30 zl. Wiec jak ktos nie ma zbytnio kasy to mozna poszukac na zlomach ale jak wiadomo nowa to nowa:)

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-08-30, 20:00   

kwestia najwazniejsza to czy chcesz klejona czy nie ..... hartowanej w jakim stanie by nie byla nie zaloze do samochodu a obecnie tez szukam szyby ..... bo sie penkla :P

pozdrawiam

Luker
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 10:03   

A co do naprawy szyby , to wiem , ze male pajaczki , do 2 cm moa naprawic, ale czy mozna w jakis sposob naprawic zarysowanie szyby od docisku wycieraczki , czy w takim wypadku szyba kwalifikuje sie tylko do wymiany ???

elixir
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 13:17   

jak poznac czy klejona czy hartowana?
jesli to oczywista sprawa, to prosze o wyrozumialosc bo nie mam zielonego! i mam chyba dwie przednie szyby jeszcze.

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 18:30   

na laminowanej jest napisane "LAMINATED, SAFETY GLASS"

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 19:23   

a jezeli napisy nie przezyly to najprosciej niestety po wyjeciu na brzegu ....poprostu wtedy widac czyjest jedno warstwowa czy dwu
oczywiscie jedno to hartowana

Jahoo
Gość
Wysłany: 2004-09-01, 13:41   

w Jaanie na oruni mi sciagneli za 140 ale pekla w transporcie, teraz mowia ze nastepna kosztuje 220 wiec sporo.

ta za 115 w gliwicach mi pasuje tylko niestety daleko :(

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-09-10, 10:18   

ostatnio Michałowi pękła przy naciśnięciu palcem. Nigdy nie słyszałem aby hartowana zachowała się w ten sposób. Jasli w transporcie same pękaja to ja bym sie zastanowił czy kupić. (zakładam że firma zajmujaca się szybami samochodowymi wie jak je transportować?)
Pozdrawiam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi