Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
oddam trabixa :>
Autor Wiadomość
frycu
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 10:30   

mianowicie chodzi o to ze posiadam dwie sztuki,jeden jest z roku 88 i jest w bardzo dobrym stanie.lecz tego nie mam zamiaru sie pozbyc a drugi jest to rocznik 66,nielada zabytek

mialem w stosunku do niego dalekosiężne plany lecz jednak nie jestem w stanie z nim teraz nic zrobic a tylko serce mi sie kraja jak widze ze stoi i sie marnuje.problem jest taki ze nie mam do niego "papierow" a dokladnie umowy kupna,dowód rej. posiadam.auto jest do generalnego remontu i jezeli jest ktos chetny to oddam go "po kosztach".zaplacilem za niego 200 zl.chetnych i ciekawych informajci prosze o kontakt na meila albo gg.pozdrawiam

frycu
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 10:37   

samochod do obejrzenia w gdansku brzeznie na gdanskiej 8.sprawa dosc pilna poniewaz dziadek mi juz gada od roku ze miejsce zajmuje :D

ba
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 12:04   

dam znac ludziokom z 3miasta :)

marcin k
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 17:39   

pokaz jakie ś foto tego traba

frycu
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 10:25   

dajcie znac bo ... sie oplaca :D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 23:36   

Kolejny przypadek %#%$@%$#

Albo oddam albo sprzedam !

1966? Napisz co on ma poza rocznikiem, bo jesli nic to nie jest wart nazywania zabytkiem. Zdjecia!

frycu
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 01:31   

silnik tez jest oryginalny ponoć choc na dowodzie rej. sa inne numery niz wybite.kolezka od ktorego go kupilem twierdzi ze tak sie stalo poniewaz byl robiony remont generalny silnika i była zmieniona obudowa.wnetrze tez jest cale zachowane oryginalne,leczjest wymontowane.oryginalna tapicerka w bardzo dobrym stanie,jak na te lata ;).czarno-czerwona.cienka kierownica.lecz jest jedyny minus a mianowicie sa wyciete troche nadkola,zalozenie bylo poszerzenia go,lecz na planach sie skonczylo.brakuije tlumika przedniego i w silniku nie dziala układ zapłonowy.prawdopodobnie to przez płytke...jak go kupowalem to jeszcze palił lecz nie "trzymał" obrotów.to chyba tyle,jezeli jest kos zainteresowany to kontakt na 507-309-062 najlepiej po 21 godzinie.jezeli chodzi o rozliczenie to wydaje mi sie ze jakos mozna sie dogadac ;)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-11-03, 08:44   

Czyli na giełdę się przenieś.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi