|
opona szoruje-a fajne alusy |
| Autor |
Wiadomość |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-10-10, 19:55
|
|
|
witam mam problem duzy a mianowicie chodzi mi o to ze dostałem zajebiste szprychowane alusy od seata i mam z nimi problem a mianowicje załozyłem na nie oponki 175 i obcieraja mi o nadkola i troche wystaja .
jezeli myslicje ze nie szukałem w archiwóm to od razu mówie ze szukałem ale były tylko jakies mało łapatologiczne i czasem bez sensu.
powiedzcie jak mam wyciąc nadkole
2jak przymocowac arkuch blachy i do czego go przynitowac np bo nie wiem jak to robic itp
prosze o łapatologiczne wyjasnienie krok po kroku jak mam poszpachlowac itp |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-10, 21:33
|
|
|
| To ze obcieraja to rozumiem ale że wystają??Ja mam 185 i tylko wyciołem nadkole pare centymetrów i nic więcej a poszycia nie ruszałem.Aha nie napisałeś czy na przód też masz 175 bo jesli tak to mozesz mieć troche problemu |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-10-11, 09:11
|
|
|
| tak przód i tył mam 175 i nawet nie moge z lewarka opuscic bo na kołach sie buda oprze,niom i jeszcze jeden problem szpilki ale juz znalazłem na forum ze od warburga są dłuzsze o cm i tyle mi trzeba.a jak sie wkórze to sprzedam te alusy :( |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-11, 09:21
|
|
|
| Felgi za duze et mają ... za bardzo wystają , zmień felgi albo tnij traba |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-10-11, 15:28
|
|
|
| niom bede cioł jednak i mam pytanko czy mozna moze nagrzac te duroplastyi nagiąc to by ułatwiło sprawe bym tylko doszpachlował i było by fajne. |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-10-13, 10:04
|
|
|
| dobra to było z tyłu a jak z przodu i jak mam naciągnąc duroplast jak mi opona wystaje 3-4 cm |
|
|
|
 |
|
|