|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Gdie w Trójmieście wyremontować Traba? |
| Autor |
Wiadomość |
Giersu
Gość
|
Wysłany: 2005-06-28, 14:24
|
|
|
Witam wszystkich. Trabika posiadam już od roku, ale większość czasu spędził on na parkingu pod domem - głównie ze względu na brak czasu nawet na pojeżdżenie dla przyjemności. Ostatnio byłem już bliski sprzedania go, ale po krótkiej debacie w domu, zapadła decyzja: auto zostaje, co więcej - robimy go na cacko.
Tu pojawia się pytanie: gdzie w Trójmieście można wyremontować Trabanta? Ponieważ chodzi o dwusuwa, większość mechaników mówi "ooo, paaniee, gdziee taaam...". Szukam zatem kogoś, kto zająłby się - najpierw stroną mechaniczną (remont silnika itp.), a później blacharką (sic!).
Zna ktoś taką osobę?.. |
|
|
|
 |
Bartmw
Gość
|
Wysłany: 2005-06-28, 14:54
|
|
|
| Podjedz do salonu Citroena na Al. Zwyciestwa w Orlowie. Jest tam gosciu co robil trampki kiedys regulowal mi gaznik w 2 takcie. |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-06-28, 14:55
|
|
|
ja tez jestem z Trójmiasta, co prawda mam silnik 1,1 ale i podobny problem jeżeli chodzi o blacharkę, ostatnio byłem na Wilczlinie (Gdynia) i tam koleś (z polecenia - solidny) chciał od 2000 do 2500 za odpicowanie mojego Trabiego, w tym malowanie wszystkich elementów, kolor metalik + biały dach, ewentualne szpachle itd. - może i to dobra cena w sumie wszytko kosztuje ale...
dodam że Trabi kosztował mnie tyle samo więc szukam sobie dalej - może w Sztumie ktoś się znajdzie albo pod Klifem na trójmiejskim spotkaniu - mam nadzieję |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2005-07-04, 14:00
|
|
|
dokladnie najlepiej spotkac sie przy klifie i pogadac co i jak :)
bo co jak co trabanciarze wiedza najlepiej ;P~
www.trabant.trojmiasto.pl :)
pozdro :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|