Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
nowe mocowania przednich zderzaków?
Autor Wiadomość
miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-05-28, 23:04   

Czy widzieliście może w sklepach z częściami do trabików mocowania przedniego zderzaka? Chodzi mi o ten krótki profil, ukośny, w który wchodzi blaszka z dwoma nagwintowanymi otworami... Odtwarzam przednie półki w 500 i chciałem dać oryginalne mocowania... nie wiem, czy istnieją wogóle takie zestawy naprawcze? Bo mam jedną nową półkę przednią, ale z wersji 601 i ona już ma to mocowanie. a były same mocowania?
A czy mógłby ktoś sprawdzić w sklepie we wrocławiu pod nasypem kolejowym? ( ten sklep po prawej, bo po lewej nic nie ma... ) tam gość ma różne cuda, może ma i to, a ja dopiero co z wrocka wróciłem... będę wdzięczny jak by kto tam był i się zapytał...

wally
Gość
Wysłany: 2005-05-29, 09:26   

nie wiem kiedy tam bede, ale jak bede to moge sie spytac. ale nie zaosi sie zeby bylo to szybko, wiec moze po prostu zadzwon do tego sklepu i sie dowiedz

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-05-29, 20:34   

PODEPNĘ SIĘ POD TEMAT (mam nadzieję że Przemol mi wybaczy :)))

Marzy mi się całkowite wygładzenie dupci mojej 601z i tym samym przeniesienie rejestracji na zderzak - obecnie mam te okrągłe, ale chciałbym je zamienić na plastikowy zderzak na którym będzie instalacja oświetlająca rejestrację i możliwość wycięcia otworów pod wsteczny i przeciwmgielny - nic specjalnego, taki tam german look.

A TERAZ PYTANIE:
jakiego zderzaka szukać? z 1.1 pasuje bez bicia? inne sugestie? może pasują jakieś z innych bryczek a ładnie się prezentują? proszę o info

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-31, 14:47   

Zbuku tylko nie plastik blagam, bo jednym slowem wsiura nie zderzak!!! Zrob tak: przykrec przeciwmgielne i cofania pod autem, a co do oswietlenia to zrob jak Lewy w swoim czarnym. Tablice przykrecasz na jakichs blaszkach do zderzaczka pod spodem i wywiercasz w zderzaczku nad tablica male otworki, w ktore wpasujesz male biale diody, ktore ladnie oswiela Ci tablice i nie bedzie ich prawie widac. Proste, efektowne, malo ingerujace w zderzak i tanzym kosztem niz plastiki. Potzrebna jednynie wiertarka i kilka diodek. A jak rozwiercisz te dziurki na diodki to pamietaj o jakims zbezpieczeniu antykorozyjnym i lakierze, bo Ci rdza wejdzie i juz sie jej ze zderzaka nie pozbedziesz :-)

Pozdrawiam =]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi