|
Prośba do posiadaczy kombi |
| Autor |
Wiadomość |
MarcinP
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 11:33
|
|
|
witam
mam prośbe do posiadaczy trabanta kombi a mianowicie mógłby mi ktos podac wymiary tego elementu na którym zatrzaskuje sie zamek tylniej klapy chociaz przyblizone. Ta moja czesc niestety zaginęła w akcji podczas malowania i narazie jezdże z klapa przymocowana drutem. Cały czas próbuje znalezc ten element ale niestety bez skutku wiec postanowiłem to cos dorobic ale tak z pamięci to bym mosiał chyba z 50 szt wykonac zanim jakas by dobrze działa
z góry dzieki
Ps a moze ma ktos taka część na sprzedaz ?? |
|
|
|
 |
pepik
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 18:13
|
|
|
| sprawdz na www.motirex.pl tam sa rozne czesci :)pzdr |
|
|
|
 |
godlesso
Gość
|
Wysłany: 2005-05-06, 08:12
|
|
|
| mam silownik od centralnego zamka - jak pokombinujesz i zrobisz zamykanie za przycisk to bedzie cool-hee - w ramach UE (hehe) dam ci go za darmo(jedynie koszt wysylki pokryjesz)-pozdrawiam |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2005-05-17, 23:05
|
|
|
Sorki za prywatę, ale...
Po przeczytaniu prośby wysłałem wiadomość prywatną do autora tego tematu. Podałem nr telefonu (do mnie) i wiadomość że mam taką "blaszkę" i chetnie poratuje w potrzebie.
Jak do tej pory - cisza!
Więc moje pytanie brzmi: po co tyle szumu (zaśmiecanie forum), jeśli nawet nie dostałem odpowiedzi. Nie mówiąć juz o słowie dziękuję.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-05-18, 06:39
|
|
|
| Z tego co widze to chyba jest to dosc nowy uzytkownik forum i pewnie nie wie ze sa wiadomosci Prywatne. Ja tez pare razy przylapalem sie na tym ze wiadomosc prywatna odczytalem po... 3 tygodniach (sorry Radzieckii:)) |
|
|
|
 |
Marcin Scibura/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-05-19, 23:22
|
|
|
| ja natomiast mam inny problem mianowicie z elektryka Zaadoptowałem sobie spryskiwacz i wycieraczke z 1.1. do 601 i pogubiłem sie w kablach Czy ktos moze powiedziec gdzie ida poszczególne kabelki: mówie oczywiscie o przełacznku zespolonym który jest na desce ze jak sie go nacisnie na dół to działa wycierałka a jak na górnej pozycji sie przytrzyma to działa spryskiwacz od góry jestbrazowy, czarny, dwa połaczone czerw-czarny i zółto-czarny a na dole biały |
|
|
|
 |
|
|