|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Warsztat/mechanik Poznań. |
| Autor |
Wiadomość |
PJ4cK
Gość
|
Wysłany: 2006-01-18, 22:01
|
|
|
| Witam. Mam wielką, wręcz ogromną prośbę do Trabanciarzy z Poznania (i okolic :D). Znacie może jakiś warsztat w którym by wiedzieli co i jak z Trabem? Nie chcę go oddawać w ręce jakiegoś "fachowca" co to na oczy Trabanta nie widział. A tym bardziej powinien się znać bo chodzi o regulację gaźnika, który już był 2 razy regulowany przez "fachowców", i to tak fajnie, że mi Trabant jak czołg ruski pali :(. Niby są adresy tu na stronie dwóch warsztatów, ale nie wiem sprzed ilu lat one są i czy aktualne. Z góry wielkie dzięki. PozDDRo! |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2006-01-19, 22:37
|
|
|
Dąbrowskiego 110 o ile się nie myle. Wylot na Świecko trasa A-2 , dawny serwis ASO Trabanta. Regulacje zrobią chętnie. Jak z efektywnością to nie wiem, bo na razie byłem się tylko pytać. Chłopaki w porządku, teraz lepsze (czyt. droższe) fury łatają, ale jak coś to pomogą. Często nawet doradzą i powiedzą co i jak.
Warsztat cały zielony, po prawej stronie A-2 jadąc od Pozka, z zaj... dużym szyldem "Castrol". Z zewnątrz wygląda jak magazyn Castrola... |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 15:22
|
|
|
| Jest jeszcze jeden, ponoć dobry warsztat, wuja tam w audicy gaźnik regulował, gdzieś w Puszczykowie, ale nie wiem gdzie dokładnie. Wiem, że regenerują tam też gaźniki i to taniej niż w pozku a do tego ponoć lepiej. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|