Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
potrzebny elektromagetyczny przełącznik świateł długich!
Autor Wiadomość
Andrzej Bartczak
Gość
Wysłany: 2004-02-05, 22:04   

Witajcie!
Wiem, że na giełde ale bardzo mi potrzebny ten przełącznik świateł, a nigdzie nie mogę go znaleźć;-( Jak ma ktoś z Was zbędny, to bardzo dźwięczny będę! A jeszcze potrzebny mi ten gówniany kołowrotek do ekonomierza (Joonior masz jeszcze to badziewie??)

Pozdraawiam

Szycholec
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 11:22   

Skoro wiesz ze na giełde to czemu tam nie poszedłes??

NA GIEŁDĘ!!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 11:27   

Czy wyście poszaleli z tym elektormagnetycznymi przełącznikami świateł długich???
Na jednej stronie forum aż trzy posty o tym samym tytule!!!!!!!!!!!
Giełdę trzeba bedzie za niedługo zamknąć, bo z każdą pierdołą po osiem razy na forum będziecie się wpieprzać... ehhhh.
Popytać kulturalnie przez GG nie można???

Gregory Peck
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 14:40   

Apropo tych przełączników... wystarczy podzwonić do sklepów trabanciarskich a na pewno w którymś będzie... dostępne są też przełączniki elektroniczne, które są mniej awaryjne (cena około 60zł)...

Nie było kiedyś tej strony, także tego forum i giełdy, a jednak nie było problemów ze znalezieniem części do TRABANTA!!!

Kiedyś po częci jeździło się do miast oddalonych nawet o 300km i nie było z tym problemu, a teraz?? wystarczy napisać wiem, że na giełde i pisze się ogłoszenie... ludzie opamiętajcie się!

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-02-08, 14:46   

swiete slowa panie Peck.

Paweł Morawski/ halogen
Gość
Wysłany: 2005-02-23, 20:27   

mniałem starą 601 i się długie zmieniało w podłodze a teraz kupiłem sobie de luxe i narazie nie był na chodzie uruchamiłem go w tamtym tygodniu ale jeszcze nie doszłem jak się zmienia krótkie długie możecie podpowiedzieć z góry dzięki

James
Gość
Wysłany: 2005-02-23, 21:03   

Włącznikiem kierunkowskazów do siebie:)

Paweł Morawski/ halogen
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 10:21   

no i jest problem mam włącznik do kierunków stary typ i jak wezmę do siebie to mignie i zaraz odbija do starego położena :/

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 10:46   

Musisz miec włączone światła przełącznikiem głównym na desce.
Chyba że chcesz "pomrugać" długimi to nie trzeba.
Przełącznik od kierunków starego typu to jest taki że można go przekręcic i wtedy włączją się światła postojowe.
Pozdrawiam.

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 11:44   

co do tego temtu dlugich swiatel,to kupilem auto i nie ma przelącznika przkręcanego sa takie pstryczki góra dół i tak; 1 pstryczek postojowe, 2 pstryczek mijania , a jak wezme do soieie drazek przełaćznik od migaczy to migają światła drogowe ale się nie włączają..czy to wina tego przekąznika?pzdr

Oizo
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 16:30   

Ja jak miałem słaby akumulator to elektromagnes miemugł przyciągną tej zwory i musiałem zmieniać ręcznie. Tylko uwaga z tym grzebaniem bo jak dostaniesz się pod napięcie to niebędzie ciekawie :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi