Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
IFA F-9
Autor Wiadomość
Marcinek
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 19:18   

U któregoś z Was spotkałem w sygnaturce, że ma w planach "IF'kę" ja już od kilku lat zmagam się z remontem swojej F-9 rocznik '53(kasa i czas, czas i kasa) może ktoś z Was ma namiary na jakieś klamoty do "9-tki" - rozdzielacz do centralnego smarowania, ramki do przedniej szyby (nie panorama), przednia szyba, kierunki ramieniowe, tylne światła, ramki na "grill".
pozdroofka M.

James
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 20:52   

Witam. To ja mam takie plany, niestety nie posiadam jeszcze żadnych części, ale jak już w moje łapki wpadnie takie autko, to zacznę się tym interesować:) Jestem stałym bywalcem forum, więc jakby coś to wiesz gdzie mnie szukać:D A może masz jakieś namiary na taki samochodzik??? Bo jestem tym bardzo zainteresowany:)))

Marcinek
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 23:46   

Czytuję takie pismo dla miłośników starej motoryzacji tytułu nie podam ( bo może mnie admin wywalić ), ale tytuł pochodzi od dawnej nazwy kierowcy automobilu, tam widziałem już parę razy ogłoszenia o sprzedaży IF'ek, była nawet cabrio. Ceny tej cabrio nie znam ale nie są to bardzo drogie autka. Jak chcesz to dam cynk jak się coś pojawi w ogłoszeniach.

James
Gość
Wysłany: 2005-02-18, 12:43   

Bomba. Zapisz sobie mojego maila i nr gg. Jakby coś to sie odezwij. Jak już sobie sprawię Ifkę, to warto znać kogoś, kto ma jakieś doświadczenie z tymi autkami:)))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi