|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
1,1 silnik pomoc!! |
| Autor |
Wiadomość |
marcin k
Gość
|
Wysłany: 2005-02-01, 22:05
|
|
|
| Witam mam traba 1,1 i wielki problem z (tak mnie sie wydaje)gaźnikiem ,byłem nawet u fachowca od tego sprzętu i w czasie trwania zabiegu spisywał sie na medal.Ale ma takie zagrywki że gdy pojeżdze troszke i zapali sie druga zielona lampka (od temp.) zaczyna przerywac ale teoria nie zawszę sie sprawdza czasami nie przerywa ,sprawdziłem różne żeczy poprostu skończyły sie mnie pomysły licze na waszą pomoc. |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 09:09
|
|
|
proponuję poczytać posty na tematy np "(1,1) Gasnie na wolnych obrotach, zbadalem juz wszystko, kto wie więcej ?" lub "[T 1.1] obroty szaleją" Masz podobny problem, więc po co zaczynać nowy wątek.
PozDDRawiam,
Marcin W.
PS Zobacz czy kopułka na gaźniku jest dobrze załozona, czy podłączone są wszystkie przeody przy gaźniku. Ja miałem podobne objawy, jak łapał mi lewe powietrze, bo kopułka na gazniku była dziurawa przy rurce od odmy (złamał się ten uchwyt od rurki) Najlepiej obejrzyj cały dolot i sprawdz czy nigdiz enie zasysa lewego powietrza, to mozolna praca, bo jak czasem wariuje, a czasem nie znaczy, że to mała dziurka. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|