|
wizyta na przegladzie:-) |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 20:05
|
|
|
| witam. bylem dzisiaj na przegladzie pan mechanik byl zachwycony stanem technicznym mego pojazdu ale byl maly dylemat natomiast wsyztsko sprawne zadnych luzow swiatelka looz tylko te chamul;ce niby wjechalem na na ta chyba chamownie noi przod elegancko lapie rowniutko kolej na tyl a tu rozczarowanie prawe kolo lux a lewe prawie wcale..noi to problem pjest.dlaczego??i na recznym to samo nie ma wyciekow bo plynu nie ubywa,wydaje mi sie ze skonczyly sie szczeki bo nawet podczas chamowania z teo kola slycszalem szum ale mowilem tacie to stwierdzil ze jestem przewrazliwiony:-))na prawym kole widzialem ze sa jeszcze szczeki a bo wymienialem lozysko a lewego nie ruszalem bo bylo lux.Myslicie ze to szczeki?? pzdr |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 22:55
|
|
|
.
A co to za problem zdjąć bęben i zobaczyć. To wcale nie muszą być szczęki, może to być np zapieczony cylinderek.
. |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 23:19
|
|
|
| hmmm nio problem faktycznie nie problem jak sie ma przynajmniej garaz bo w taka pogode to nie bardzo pod blokiem na parkingu,a bardzo chetnie bym zajrzal i to zrobil bo auto jest mi potrzbene i lubie przy nim grzebac pzdr |
|
|
|
 |
Chudy
Gość
|
Wysłany: 2005-02-02, 23:19
|
|
|
Albo samoregulator , ja tak miałem kiedys w 601.
Jak się myle - niech mnie ktoś poprawi. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 05:28
|
|
|
| Albo to i to, ja tak miałem:))) |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 20:14
|
|
|
| wstepnie mozna szybciutko odkrecic kolo, potem taka malutka srubke na bebnie i zjac beben tzn jego jedna czesc , co to zaproblem? jesli tylko srubka sie odkreci i nie trzeba bedzie w nia "prać" mlotkiem i srubokretem to zdjac beben i bedzie wiadomo co jest nie tak. |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 20:35
|
|
|
hmmm nno ciekawe ale ztego co mi wiadomo to w 1.1 nie jest tak prosta sprawa jak w 601 bo trzeba odkrecic to duza nakretke na piascie bo na bebnie nie ma!!a ona nie zawsze sie mkce odkrecac bedzie trzeba ja rozciac i kupic nowa zeby nakrecic a pod blokiemm w taka pogode to raczej niemozliwe
no ale nic postaram sie cops zalatwic jkis garaz albo cos i moze dam sobei rade thnx |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2005-02-04, 00:35
|
|
|
| w polo nie ma bebna dwuczesciowego, sorki zapomniałem wylecialo z glowy... kiedy to sie robilo...ale mimo wszystko lepeij popatrzec bo przy ostrym hamowaniu na sliskim bedziesz jechal bokiem jak ci jedno kolo nie zlapie |
|
|
|
 |
Oizo
Gość
|
Wysłany: 2005-02-06, 21:49
|
|
|
| Jakby mi bęben chciał zejść to grzebał bym w chamulcach co tydzień a, że nie zejdzie to nie grzebie ale mam w produkcji zciągacz (ciekawe czy się sprawdzi). |
|
|
|
 |
|
|