Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
tuning traba
Autor Wiadomość
jumbo jet
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 15:50   

zaczalem jezdzic trabem na kjs-ach zbieram wszystkie informacje na temat sportowych modyfikacji tejze maszyny jakby ktos mogl cos udostepnic na ten temat to prosze o kontakt trabi2@poczta.onet.pl

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 16:01   

napisałem maila

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 17:22   

Newwer równiez prosze o mejla!

Pozdrawiam

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-11-11, 19:29   

:]to chyba znasz

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 09:06   

hmmmmmmmmm ja Cie skads znam.... hhhhmmmmmmmmmmm tylko skad?

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 09:09   

mowilem kurna zaloz 353 i tarczowe, to Ty sie wziales za jakies kurna planowane glowice. po cholere? w KJSie i tak startujesz w kategorii do 1100. mnie sie w tym czasie udalo dorobic caly drugi zestaw 353.jakbys sie postaral to tez bys juz mial i po przerobkach milbys w trabie 60 koni a nie te Twoje max 30

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-11-12, 09:17   

aha sorry ze tyle postow ale mi sie wlasnie przypomnialo: niedaleko nas, 15km od krosna jest koles,ktory zalozyl silnik od malucha do traba. chce to teraz sprzedac(caly zestaw, lacznie z silnikiem, bo zlomuje tego traba) i chce za ta przerobke 200pln. nie wiem czy mam racje,ale skoro maluch wszedl, to np.sc1100 tez wejdzie...

jumbo jet
Gość
Wysłany: 2004-11-13, 15:21   

interesuja mnie tylko przerobki 601 silnik to jest to co napewno zostawie bo wiem ze z niego mozna wykrzesac straszliwe moce oprocz tego interesuja mnie przerobiki calosci samochodu

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-11-17, 18:43   

Mozna wykrzesac stosunkowo wiele, ale czy interesuje Cie remont silnika po kazdym kjs-ie?? bo przeróbki 601 znacząco wplywają na jego trwalosc. opis przeróbki silnika znajdziesz na węgiersikiej stronce poswięconej wlasnie tuningowi traba - nazywa sie ta stronka jopi tuning czy jakos tak, niestety nie znam calego adresu wiec musisz sobie poszukac sam.

poz.

jumbo jet
Gość
Wysłany: 2004-11-17, 21:35   

wielkie dzieki znalazlem bez problemu tylko beda jaja z przetlumaczeniem tym tresci:)

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-11-21, 18:10   

Yop!

Te stronki sa rewelacyujne, dlaczego u nas takich nie ma? Apeluje do kogoś kto ma może jakiegoś hungary-translatora lub po prostu talent o tłumaczenia

Pozdrawiam

PS [OT]
Dlaczego zamalowuje się numery rejestracyjne aut na fotkach, czyżby jakiś przepis?!

jumbo jet
Gość
Wysłany: 2004-11-22, 09:39   

ja znalazlem tlumacza z wegierskiego napewno bede tlumaczyl kilka artukulow jak juz cos bede mial to dam znac ewentualnie moznaby to bylo wsadzic na strone cartoon tylko nie wiem jeszcze jak to zrobic

2em
Gość
Wysłany: 2004-11-23, 12:51   

Ja tez kogos poszukuje , zawsze artykuły mozna wsadzic tez na Germanstylepzdr.

jumbo jet
Gość
Wysłany: 2004-11-25, 10:06   

najpierw to trzeba przetlumaczyc a p[otem wytestowac zeby nikt pozniej na mnie nie klna ze jakies sciemnioone patenty umieszczam na stronach

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 16:16   

miedlnica zyjesz?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi