Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[1,1] Trabant 4x4 ?
Autor Wiadomość
Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 13:46   

Witam. Ostatnio o uszy obiło mi sie, że było coś takiego jak Trabant 1.1 z napędem 4x4! Czy może ktoś sobie sam coś takiego zrobił czy były nieliczne egzemplarze z fabryki z takim napędem? Jako ciekawostke dodam jeszcze, że o uszy obiło mi sie również to , że ten Trabant jest na sprzedaż (cena to chyba 3000zł). pzdr.

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 17:27   

jak za 3000 to ja kupuje!!!! kto to ma?

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 18:35   

Brzydal 3000zł to znaczek 4x4 Trabant 1.1 heh , żartuje ale dla mnie cena jest maxymalnie za mało o ile takie coś istnieje !

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-26, 21:00   

Mnie też to właśnie dziwi, dlatego pytam... A ten typek jest z Warszawy o ile wogóle jest ;)

Psikus
Gość
Wysłany: 2004-11-29, 00:02   

A moze to stary znajomek od silnika 2.0 z astry ( chyba wiadomo kogo mam na mysli ;p)teraz zrobil trabanta 4X4?????????????????????? heh

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-29, 14:49   

No nie to chyba nie ten... ;) Tamten o ile sie nie myle nie mieszka w Warszawie :P

xiędzu
Gość
Wysłany: 2004-11-29, 15:12   

co do ceny to noooo ja dam nawet 4000
a tak serio serio produkowany taki trabik nie był, a przeróbka jest stosunkowo prosta
kupić suzuki samuraj -> zdjąć z ramy budę -> założyć po lekkich przeróbkach budę od trabika
rozstaw osi i kół jest prawie identyczny więc trzeba tylko zrobić mocowanie do ramy i dziurę na biegi w podłodze (bo taniej przerabiać budę od 601)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-12-01, 17:33   

Kiedys Maximus dal link na forum do niemieckiej strony z fotograficzna dokumentacja przeobrazenia samuraia na Trabanta.

I nie przekladali budy, tylko tak ospawali suke aby dalo sie zamontowac trabantowe poszycia, maske i atrape. Wnetrze, przednia szyba zostaly suzukowe, a auto to cabrio.

picia353
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 13:50   

na niemieckiej stronie był trabi do sprzedania miał silniczek i napędy od audi silniczek 2,6 V6 BITURBO !! i jedyne 3,8s do 100 :) ale gość chciał za niego 12 tyś Euro więc to chyba nie ten:P

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-12-07, 23:45   

I nie przekladali budy, tylko tak ospawali suke aby dalo sie zamontowac trabantowe poszycia, maske i atrape. Wnetrze, przednia szyba zostaly suzukowe, a auto to cabrio.

tylko takie rozwiązanie ma jedną wadę... Jest cholernie brzydkie i do Traba niepodobne.

widzieliśmy to w tym roku w zwickau. pfuj!
a myślał ktoś o napędzie z Pandy 4x4??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi