|
Hamulce 601.... |
| Autor |
Wiadomość |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2004-11-09, 19:31
|
|
|
Patrzebna mi jest pomoc odpowietrzalem sobie hamulce z przodu wszytko super az tu nagle przy dokrecaniu odpowietrzacza urwala sie ta nakretka ktora trzyma ten kruciec ktory blokuje plyn...co mam teraz zrobic czy wystarczy wymienic cylinderki czy musze cale to na czym sa cylinderki i szczeki ??
Pomocy musze miec na sobote sprawny samochod !! |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2004-11-09, 19:53
|
|
|
Jeśli masz dojście do nowych cylinderków to po bólu ale próbuj wyciągnąć resztę gwintu z cylindeka i wkręć nowy odpowietrznik
Tańszy patent |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2004-11-09, 20:54
|
|
|
| ale chodzi o to ze to co czym odpowietrzasz wkreca sie w taki wystajaca nagwintowana nakretke i to cale mi sie urwalo i odpadlo z tym odpowietrznikiem i nie wiem czy wystarczy wymienic cylinderki czy caly ten tyl co jest do zawiechy przykrecony :| |
|
|
|
 |
Maciej Sitek
Gość
|
Wysłany: 2004-11-10, 12:58
|
|
|
| Jezeli dobze zrozumialem to oderwalo ci sie od cylinderka takie kolko z gwintem sruby odpowietrznika. Tez tak mialem tylko ze z przodu. Jezeli tak to wystarczy wymienic sam cylinderek. |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2004-11-10, 16:37
|
|
|
| tak tak no wlasnie urwalo mi sie toć to urwalo przy przednim kole z przodu po prawej stronie a ha czyli musze zakupic cylinderek przedni prawy i do roboty sie zabrac :D ja az zdjecia porobilem...wlazlem pod samochod z cyfrowka :D |
|
|
|
 |
|
|