Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spoiler na klape?!
Autor Wiadomość
Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-04, 21:34   

Gdzie co jak i dlaczego?! Zaczne od nowa... Gdzie można dostać spoiler na klape do Trabiego sedana ew. od czego pasuje? Z góry dzięki za odp.

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 21:04   

Ja tylko tak na marginesie...
Żeby spoiler coś dawał musi być poprzedzony obliczeniami i dostosowany do konkretnego modelu samochodu. Nawet profesjonalnie wykonany spoiler daje jakies tam efekty dopiero przy prędkości POWYŻEJ 100km/h (w instrukcji obsługi to jest właśnie maksymalna Trabiego).
No chyba że chodzi tylko o ładny (?) wygląd...

pozDDRawiam
Grzesiek.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 22:15   

koledze chyb araczej chodzilo o wygląd, a mi sie z wygladu podoba spoiler od Alfy 156, nie wszystkim ale mi sie podoba i pasuje ideal

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-11-05, 22:36   

ludzie... chcecie wszyscy zagoscic na WT?
nie zapomnijcie o płycie CD pod lusterkiem to dodaje jakie 3-5 koni

Markus
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 01:05   

no i nie zapomnijcie o diodach i neonach pod podwoziem :)

bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 07:56   

ciemnych szybach i zimnym łokciu:)

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 09:59   

dlaczego doczepiacie sie do kolegi ktory pyta o spojler,tylko blaz odp konkretnie na zadane pytanie.jezeli jemu sie to podoba i pyta jaki spojler pasuje to mozecie odpowiedziec ze taki lub taki ,a jesli nie wiecie jaki pasuje to lepiej sie nie udzielac i nie krytykowac ,go bo jemu sie to podoba a wam nie.troszke tolernacji mowicie nie robcie choinki z trabow czy cos tedy ,ale to jego trab i jezeli nawet to bedzie choinka to on niea bedzie jezdzil nie WY!tolernacii troszke.jest teraz temat o neonach i diodach ,gdzie pytak koles co o tym sadzicie,mozecie sie wypowiedziec.Moimz zdaniem powinienes podjechac do sklepu tuningowego i dobierzesz sobie krztalt spojlerka moga Ci zrobic z 3 stopem np,w Częstochowie taki sppojler z malowaniem kosztuje ok 150zl,jezeli za drogo mozna pojezdzic po auto zlomach i poszukac ,dopasowac od czegos,pzdr apropo mam kilka diod w aucie i przyciemnione szyby i nie wydaje mi sie zebym zbytnio buraczyl,nikt mi jeszcze czegos takiego nie powiedzial

nobel
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 10:25   

U mnie w Gdansku za spoiler na klape mozna dac od 100 zl w gore. a gosciu robi wedle zyczenia. ciekawe czy na moje autko ktos powiedzial kiedys choinka - a cale jest w spoilerach .

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 12:08   

no ciekawe.jednym sie podobaja trabanty przerobione po jakims tam tuningu,a innym oryginal,wydaje mi sie ,ze raczej lipnie byloby gdyby wszyscy jezdzili takimi samymi trabantami,ja bym nie chcial widziec obok trabanta ktory wyglada identycznie jak moj.ja np smigam trabantem bo lubie sie wyrozniac.kazdy lubi cos innego i niech tak zostanie

blaz
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 14:10   

Piotrku Czaiński duzy "Żywiec":)))
też mam takie samo zdanie , trabant jet piekny ale nie wszystkie musza byś takie same, a jak ktoś che montować spoiler, płyte pod lusterkiem, jezdzić z łokciem za szybą to ma do tego takie samo prawo jak do traba którym jezdzi.

W kraku na giełdzie na Balicach spoilery sa od 80zł, ze stopem od 110zł, sa też nad szybe, od 90zł , przeróżne progi od 40zl

arek_353
Gość
Wysłany: 2004-11-06, 15:24   

jeśli moge się wtrącić to dodam , że spoilej jest fajny jak jest zrobiony ze smakiem i pasuje do całości
ale to tylko moja sugestia
także kolego zanim coś wybierzesz to przypasuj kilka i zobacz co z tego wyjdzie
pozdrawiam

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 11:05   

Dzięki za odp. skorzystam ;) A tak wogóle to ten spoiler nie ma odstawać na 40metrów tylko poprostu być widoczny ale nie rzucający się w oczy. Ma się zlewać z wyglądem klapy. A ja nie używam płyt CD. Wole stare kochane winyle :D Są większe i dają więcej koni ;)

Arthas
Gość
Wysłany: 2004-11-07, 11:24   

A ja się wtrącę i poprę ludzi którzy twierdzą że Trabanty nie powinny być wszystkie takie same. Ja sam mam troszkę przerobionego bo mam halogeny, zapinki na masce, oświetlenie pod półką tek że ultrafiolet świeci na pedały i nie tylko i białe cyferblaty i jakoś jeszcze nik nie powiedział że to jest wieśniackie czy czoś ale każdemu się podoba. I serio jak człowiek chce jeździć Trabantem ze spoilerem bo tak mu się podoba to niech jeździ a jak wam się nie podoba to po prostu nie patrzcie. Albo może zazdrościcie że on ma lub ma zamiar mieć a Wy nie? Pozdro. Pisssssssssss

bajzel 91,1 turbo
Gość
Wysłany: 2004-11-09, 07:24   

Chylę czoła wszystkim przeróbkom i naprawdę nic a nic nie mam przeciw nim.Może mnie źle ktoś zrozumiał ale widzę że żartem można zepsuć ciekawy temat na forum.Więc bardzo przepraszam urażonych.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi