|
Pokrowce na siedzienia |
| Autor |
Wiadomość |
Kiler
Gość
|
Wysłany: 2004-09-22, 20:15
|
|
|
Witam.
Szukałem w archiwum forum, ale nie znalazłem, dlatego postanowiłem że zapytam.
Chodzi o pokrowce na siedzienia, bo jak wiadomo do Trabanta nigdzie nie można dostać. Od jakiego samochodu pasują ?? Czy są może jakieś uniwersalne ?? Do siedzeń z zagłówkami, bo szkoda mi ich zniszczyć, tym badziej że są w bardzo dobrym stanie (czyste, nie przetarte nigdzie)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-22, 20:32
|
|
|
kazde pokrowce z hipermarketu- uniwersalne pasują, ceny od 50 do 120zl.
Widzialem ładne ze świetnego materiału, troche przypominają zamsz ale sa chyba welurowe i ladnie sie błyszcza, 4 kolory w M! za 80zł. Przód + kanapa + 2 zagłówki |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2004-09-23, 17:33
|
|
|
Jak masz takie fajne i zadbane siedzenia to po co chcesz je przykrywac, to tak jak miec pilota w foli Ja tez mam ladne fotele i jezdze tak bez pokrowcow bo przykrywanie bylo by bez sensu.
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-09-23, 18:22
|
|
|
Ja pokrowce uszyłem z pomocą kobiety z porządnego polarka - kolor jaki chcesz, wymiar dokładny, pasowanie idealne...
Tyle że moje fotele się sypały i musiałem je "opakować". |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-23, 20:50
|
|
|
| ja też mam super tapicerke bo od nowosci trabi miał założone ów pokrowce i przyznam ze też miałem je ściagać ale jakos tak nie za bardzo mi sie podoba tapicerka trabantowa |
|
|
|
 |
Kiler
Gość
|
Wysłany: 2004-09-25, 17:18
|
|
|
| Właśnie ze względu na to że siedzenia są w bardzo dobrym stanie, to chcę żeby dalej tak było, więc jakies pokrowce by się przydały, najlepiej welurowe. W hipermarkecie takich nie widziałem, tylko z jakiegoś marnego materiału. |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-09-25, 17:55
|
|
|
| w hipermarketach z reguly nie ma innych niż takie z podszewka z pianki (gabki), są całkiem wygodne ale niezbyt eleganckie chyba ze takie jka ja widzisałemn dzisiaj- bardzo fajne , i material ciekawy, dwukolorowe, z wzorkami różne i fajne-zapytaj w REALU- tam jest najwie.kszy wybór jesli chodzi o pokrowce |
|
|
|
 |
|
|