Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokrowce na siedzienia
Autor Wiadomość
Kiler
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 20:15   

Witam.

Szukałem w archiwum forum, ale nie znalazłem, dlatego postanowiłem że zapytam.
Chodzi o pokrowce na siedzienia, bo jak wiadomo do Trabanta nigdzie nie można dostać. Od jakiego samochodu pasują ?? Czy są może jakieś uniwersalne ?? Do siedzeń z zagłówkami, bo szkoda mi ich zniszczyć, tym badziej że są w bardzo dobrym stanie (czyste, nie przetarte nigdzie)

Pozdrawiam.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-22, 20:32   

kazde pokrowce z hipermarketu- uniwersalne pasują, ceny od 50 do 120zl.
Widzialem ładne ze świetnego materiału, troche przypominają zamsz ale sa chyba welurowe i ladnie sie błyszcza, 4 kolory w M! za 80zł. Przód + kanapa + 2 zagłówki

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-09-23, 17:33   

Jak masz takie fajne i zadbane siedzenia to po co chcesz je przykrywac, to tak jak miec pilota w foli :-) Ja tez mam ladne fotele i jezdze tak bez pokrowcow bo przykrywanie bylo by bez sensu.

Pozdrawiam =]

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-09-23, 18:22   

Ja pokrowce uszyłem z pomocą kobiety z porządnego polarka - kolor jaki chcesz, wymiar dokładny, pasowanie idealne...
Tyle że moje fotele się sypały i musiałem je "opakować".

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-23, 20:50   

ja też mam super tapicerke bo od nowosci trabi miał założone ów pokrowce i przyznam ze też miałem je ściagać ale jakos tak nie za bardzo mi sie podoba tapicerka trabantowa

Kiler
Gość
Wysłany: 2004-09-25, 17:18   

Właśnie ze względu na to że siedzenia są w bardzo dobrym stanie, to chcę żeby dalej tak było, więc jakies pokrowce by się przydały, najlepiej welurowe. W hipermarkecie takich nie widziałem, tylko z jakiegoś marnego materiału.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-09-25, 17:55   

w hipermarketach z reguly nie ma innych niż takie z podszewka z pianki (gabki), są całkiem wygodne ale niezbyt eleganckie chyba ze takie jka ja widzisałemn dzisiaj- bardzo fajne , i material ciekawy, dwukolorowe, z wzorkami różne i fajne-zapytaj w REALU- tam jest najwie.kszy wybór jesli chodzi o pokrowce

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi