Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"Zaśmiecone forum"
Autor Wiadomość
MAXIMUS
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 09:55   

Słuchajcie zauważam na formu coraz więcej "śmieci" - tematów które nie mają praktycznie żadnego sensu - chyba że ich zadaniem jest podtrzymywanie więzi koleżeńskich - jednak forum nie jest najlepszym na to miejcem.

Dla mnie to jest całkowita głupota, albo chęć zwrócenia na siebie uwagi...
Przykłady można dwoić i troić. Most z poloneza, silniki prosto z NASA, itp.

Po co pytać ludzi jak zrobić coś czego jeszcze nikt nie zrobił? i znając życie nikt nie zrobi.
Co większość użytkowników forum może powiedzieć?
Ja mam jakieś doświadczenie w przeróbkach, ale czegoś czego nigdy nie robiłem nie będę szczegółowo opisywał wciskając ludziom kity, które niektórzy łykają jak świeże bułeczki.

Przestańcie pisać głupoty oraz wyimaginowane pomysły, które twożą się w czasie waszej bezczynności.
Jeżeli tego nie macie w swoim Trabie tak aby osobie zainteresowanej przesłać dokładny opis ze zdjęciami - poprostu tego nie piszcie.

Bo to tylko stracony czas osoby króra ma to przeczytać.

Wnuq
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 10:36   

"Ja mam jakieś doświadczenie w przeróbkach,"nie chce byc zlośliwy ale jakieś to pojecie wzgledne,coś jak mniej wiecej,a to jak dwa palce w ....a tak wogóle to może właśnie takim postem zaśmieca się forum?
Czasem ludzie naprawde pisza bzdury,lub cały czas pytają o to samo.A funkcja szukaj jest poto aby sobie udzielic odpowiedzi na nurtujace pytania.PozDDRawiam
P.S.Maximus nie gniewaj się,to tylko tak,bo lubie konkrety.Jak mam poważną sprawę to pisze tu,a na głupoty nie zwracam uwagi,bo nie poto służy forum

Rafał Malinowski
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 15:48   

Trochr za dużo tych tematów szkoda ze niema np. parenascie na tydzień i od nowa ..Mogło by tak być bo nie wiadomo w co oko włożyć.hhe

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 19:50   

Jakie wg Ciebie tematy zasługują na publikację? Bardzo prosze o wykaz.

Po raz n-ty nawołuję do przypomnienia sobie znaczenia słowa FORUM, jest to najogólniej mówiąc miejsce publicznych wystąpień, których ramy w przypadku Forum Cartoon Trabant okresla Regulamin.
Jak juz nie raz pisałem, nikt nie jest wolny od czynienia głupot. Wielce nierozsądne jest czytanie wszystkich wątków, a jeśli juz tak czynisz i sa rzeczy które Ty oceniasz jako głupoty, to wystarczy napisać autorowi wątku co myślisz o jego wypocinach.
Zapewniam Cię że dla wielu Twój wątek może wydać sie zaśmiecaniem Forum, czy chciałbyś aby ktoś go autorytatywnie uznał za śmiecia i np. wyciął?
Na FORUM, miejscu stworzonym do publicznych wystąpień nikt nie ma monopolu na Rozum Absolutny, czy Prawdy Absolutne i to nas odróżnia od faszystów, bolszewików i innych zwolenników Wielkiego Brata.

Pozdrawienia z Kaszubowa

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 19:51   

Wiecie jakie mam zdanie na ten temat...

Swiynto prawdo Maximus!!!

Jak na razie moglbym sie czuc jak w Iraqu - juz ciazy nade mna wyrok pobicia za skasowanie czegos z forum ;)

Lepper mial racje - Al Kaida jest w Polsce hahaha

Firestarter
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 20:31   

A ja bym chciał zwrócic uwagę na największa może w tej kwestii bzdurę(jak dla mnie istotną), jaką są notoryczne błędy ortograficzne popełniane przez użytkowników. Wydaje mi sie,że można jeszcze raz przeczytać i się zastanowić nad tym co się napisało przed wciśnięciem "wyślij".Wszak to nie jakiś czat i nikt nas nie pogania.

PozDDR!!!

Kristoff
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 21:59   

Hehe wspolczuje Grzeskowi bo chlopak sie stara a tu go szantazuja i przesladuja, ale coz taki los adminow...:)

CaMeL
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 23:14   

Moze nie powinienem sie wtracac, bo mlody jestem stazem tutaj, ale czy to FORUM nie moze sluzyc nie tylko do pomocy ale rowniez do kontaktow towarzyskich ludzi skupionych wokol Trabantow? Przeciez Trabant to nie tylko auto, ale tez ideologia, sposob na zycie! Po to przeciez organizuje sie zloty, spotkania itp. zeby sie spotkac, pogadac nie tylko o nowych swiatlach, przerobkach wydechu i kolorze lakieru, ale takze o imprezach, studiach, laskach (facetach), meczach pilkarskich itd. Jak we wszystkim trzeba wyposrodkowac, ale mysle, ze tematy smiecie jak to nazywacie okaza sie nimi jesli nikt nie bedzie kontynuowal rozmowy i umra smiercia naturalna. Jesli sie myle to bardzo przepraszam, usuncie mojego posta!

PozDDRawiam!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-07-06, 23:44   

Jesli sie myle to bardzo przepraszam, usuncie mojego posta!

Nie piszta takich bzdur ;))))
Heeeej ;)

CaMeL
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 00:24   

Nie bylo zlosliwe ani tym bardziej wymierzone w Ciebie... wybacz :P Masz u mnie szklaneczke pol litra (Mixolu hehe ;P) w Poznaniu na zlocie ;-)

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 03:53   

Maximus!! masz 601% racji!!
texty typu zakładanie mostu i silnika z ciągnika Ursus C-360 w wersji ze światłami awaryjnymi są dobijające.
Albo: w instrukcji pisze 1,3 litra oleju do skrzyni a ja nie wiem ile wlać!!
KUR... LUDZIE!! PO KIEGO GRZYBA MACIE MÓZGI?? MYŚLEĆ ZANIM COŚ NAPISZECIE...

a potem tacy maja pretensje jeszcze, że ktoś im po chamsku odpisze...

ŻENUJĄCE!!

pewnie niedługo zaczną się teksty i pytania typu: gdzie jest silnik w Trabancie??

:(

PS. JESTEM ZŁY DZISIAJ WIĘC WYBACZCIE!!
DDR

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 06:15   

Słuchajcie mam luzy na zawiasie w drzwiach. Ile kosztuje taki zawias i ile jest roboty z wymianą? Myślałem że możeby tak odrazu zrobić sobie drzwi do góry otwierane, albo na prowadnicy w tył jak w busach, odrazu oczywiście klamki zaspawać, co wy na to ;o)
Hehe, żartowałem. Ja tylko chciałem sie z Maximusem zgodzić.
Ale tekstów tego typu jest dość dużo

CaMeL
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 09:52   

Najlepiej wprowadzmy cenzure! Komitet centralny bedzie ocenial co jest smieciem a co nie. Czemu tak Wam przeszkadza, ze ktos sobie pisze o silniku odrzutowym w Trabancie?! Nawet jesli nikt nigdy tego nie zrobi, to czy jezeli sa chetni na taka rozmowe to nie moga sobie porozmawiac? Przeciez nikt nie kaze Wam uczestniczyc w tej rozmowie. Poprostu niech kazdy sledzi te watki ktore go interesuja, a reszte poprostu oleje i wszyscy beda zadowoleni :-)

Niech Mixol bedzie z Wami!

dc.
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 11:03   

wg mnie należy potępiać i usuwać wątki notorycznie powtarzające się, takie, które zawierają obraźliwe treści lub noszące znamię ogłoszenia czy reklamy ale NIE WOLNO nikomu zabronić wyrażania własnego zdania lub prezentowania własnych pomysłów choćby nie wiem jak głupie były; oczywiście trzeba apelować o zdrowy rozsądek i umiar, żeby takie posty nie przeważały na forum i żeby ich liczba spadała ale w sposób naturalny

pozDDRawiam

Bart
Gość
Wysłany: 2004-07-07, 11:15   

Jest FORUM ale jest też CZAT(moze troche mniej uzywany niz forum) !! Ale jest !! tam nalezy sie z kims spotkac i gadać o tematach nie zwiazanych z trabantem (piłka nożna, kobiety, alkohol) lub tez o rzeczach fikcyjnych, nowatorskich pomysłach(mosty z mercedesa, 6 biegowe skrzynie, drzwi otwierane do środka) a jeżeli uda sie któryś z tych pomysłów zrealizowac to napisac o tym na forum...

Czemu na tym FORUM nie mozna edytować/usuwać swoich postów ??

PoZdRaWiAm

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi