|
kcem podłączyc migacze pod alarm |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-07-29, 20:37
|
|
|
| witam!!mam zamontowany w aucie alarm taki juz był kiedy kupiłem auto!!działa on na otwieranie drzwi maski lub klapy!!i tu moje pytanie gdy sie zalaczy migaja tylko swiatla z przodu auta chcialem tez podlaczyc tylne swiatła i migacze ale w trabie jest tak ze jezeli podlacze ten przewod na migacze to beda sie tez wlaczaly wycieraczki bo w moim o ile dobrze pamietam to ten sam bezpiecznik jak to rozwiazac??moze to nie jest bardzo pilna sprawa ale jesli ktos wie jak to podlaczyc i znajdzie chwilke czasu to moze sie wypowiedziec!!dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-29, 23:22
|
|
|
| Wystarczy podpiac pod przewody od kierunkowskazow, nie pod bezpiecznik... trzeba troszke poszukac ;) |
|
|
|
 |
Ania Kmieć
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 13:35
|
|
|
| Wczep sie w przewod od awaryjnych. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-30, 17:37
|
|
|
nie ma czegos takiego jak przewod awaryjnych - prosto mowiac wlacznik awaryjnych zmienia polaczenia tak aby swiecily sie wszystkie kierunki...
trzeba znalezc w wiazce - wystarczy za przelacznikiem... |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2004-08-02, 10:22
|
|
|
| wlacz awaryjne swiatla... wez miernik i poszukaj gdzie jest + (pojawia sie i znika :P) na tych kablach od przelacznika tak jak mowi GrzegorzB... ja tak zrobilem i znalazlem... |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-08-02, 18:25
|
|
|
| dzienx juz zrobione a Ania Kmieć to taki elektronik bo nie wiedzialem pzdr:-) |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2004-08-05, 11:04
|
|
|
| najprosciej bedzie jak zrobisz przedluzke od wlacznika awaryjnych i podepnij oba pod przekaznik, a jak sie kogut wlaczy to awaryjne tez... |
|
|
|
 |
|
|